Pages

Tuesday, February 2, 2010

Telefon Bimbit - Diskaun Sehingga 70%????

Semalam terjumpa satu flyer mengenai karnival telefon bimbit yang mana menawarkan discount up to 70%....... Ianya bertempat di depan Pasaraya Ong Tai Kim @ Jalan Gombak, dari 4 to 7 February 2010....... Masanya dari 11 pagi sehingga 10 malam.......

Sebagai pengguna yang berhemah, kena taanya dahulu, adakah anda memerlukan telefon baru?? Jika benar-benar ya, tengok dahulu keadaan telefon itu, berapa lama warranty period dan apa-apa soalan yang berkaitan... Sebelum beli fikir masak-masak dan jangan terlalu emotional dengan tawaran tersebut.....

16 comments:

Melz said...

betul tuh! masa tuh ada jgak jual banyak2 kat cornought harga RM450 dapat 2 ( i phone ) miahaha takleh blah

~aSHa~ said...

ala kebetulan mmg nak cari tepon baru ni...sbb rosak...ala jauhnye...takde online ke? uhuhuh

Alimaz-Kembara Terasing said...

ya ka...telepon dah nak hidup mati tak mau kot yg depa juai murah2 cenggitu...tak mo la beli...

Si budak Aboi said...

alamak! jauh ler..

mamalieyna said...

mmg nak cari hp baru ni..huhu..cam jauh jer, pepun nk propose kt en suami la, kalo ok, boleh terjah! ^_^

thanks for info!

Kaseh NazLieza said...

eh...dky dgn umh tu...npe la lieza xtaw..

FaTiN said...

bila murah sgt rasa pelik jugak kan? ape2 pun, kena check dulu takut2 kena tipu(:

ezzati said...

byk henpon tiruan skrg ni....

naz said...

hp cina tu bhaii

cikTi said...

salam,.

tawaran mcm tu mmg bes,.
tp xknla murah smpai mcm tu,.
xkan pnjual xnk untung kot,.
xlogik2,.
ni dh strategi dia,.
xpon...tpon tiruan.,

mamai said...

aku perlukan hpbaru kerana yang sekarnag ini sudah mula meragam selepas 5 tahun

Solehah said...

ori ke?risau lak kalo tgk harga murah.

Eyriqazz said...

aritu ada buat kat setiawangsa..ramai giler orang...

|| NaFiRaa || said...

wahh.. gud info. mekasih ..:)

Anonymous said...

hurm..kalu nak beli kena berhati-hati takut kena tipu je..

Nur Fannun said...

karnival telefon bimbit ni msuk berita mlm tadi..kna serbu dgn jbtn krjan..