Pages

Saturday, February 6, 2010

Dapat Jusco Voucher

Mana ada free... Ni kena le beli barang..... Hmmm semalam pi Jusco Setiawangsa.... Memang nak pi beli barang untuk anak2, isteri dan sendiri....... Kebetulan pulak (he he he, dah tahu ada members' day) setiap RM100 dapatlah RM5 voucher........

Tapi kan what I can say is that tak ramai orang jika dibandingkan dengan Jusco Wangsa Maju.. Entahlah tak tahu sebab apa maybe sebab kat sana barang tak banyak sangat... tempat parking memang besar.. Actually ni the first time pi sana.....

Kalau nak makan, memang macam2 jenis makanan ada, nasi lemak antarabangsa, johnny steamboat, kenny rogers, baskin robins, a&w dan banyak lagi le.......

So berbalik kepada members' sales ni actually kalau kita pergi semata-mata nak shopping rasanya tak berapa berhemah tapi kalau dah memang plan nak beli barang kebetulan ada sales, beli le...... di samping dapat barang yang kita nak dapat juga discount dan voucher......

3 comments:

|| NaFiRaa || said...

wahhhh... suka2!! nak voucher jugak!!!

cikTi said...

ok r tuh,.,
cikti dpt voucer MPH 50 ringgit,.
x guna agi

Dayung Serian said...

yeayyy!!dpt voucher bestnyer!! aritu dayung pun dpt voucher RM30 dr parkson. expiry date 28hb ni.