Pages

Thursday, February 11, 2010

SMS From P1W1max: Tak Payah Bayar Sebulan???

Masih ingat tak entri yang ditulis 2 hari lepas mengenai I am sick of P1W1max..????? So actually lepas tu dapat sms from Wimax mengenai complaint which I have lodged to them through e-mail.... Tak payah le saya letak e-mail nanti baca emotional pulak tapi dalam e-mail saya mintak waiver of 1 month charge sebab tak dapat buat internet transaction including tak boleh update blog.. Ini sms from diaorang....

" We noted your recent feedback. Your network issue is expected to be resolved by 09/03/2010. 1 month waiver will be given and will be reflected in your next bill. If network issue still persists after 09/03/2010, please contact P1 Careline at 1 300 800 888. We apologise for inconvenience caused."

Bagus cepat reply.... Maybe next time kalau ada problem terus lodge complaint kat website atau e-mail.... kalau phone ni maybe lambat nak response.... Lagi satu I do not want to comment on the content of the sms...... Yang penting sekarang ni boleh guna internet.....

Dalam business ni, after sale service sangat penting, not just during the point of securing the customer purchase..... Sorrylah tak nak berleter.... My intention is to inform you guys on customers' right.......... Bukannya niat nak memburuk-burukkan mana-mana pihak... Apa yang penting kerjasama......... You give me service and I pay for it.......

6 comments:

|| NaFiRaa || said...

haahkan.. sgt hangin kalo internet service cam siput!!!

ezzati said...

gud2..sib ada respon cenggitu kan...pi wimax ni x stable lagi..bila rmai org guna mulala prob network dia tu..

JAI said...

hah..oklah tuh bro..cuba mintak waive setahun lak..hehehe

mamai said...

sungguh lambat cara mereka menyelesaikan masalh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagus la macam tu.ni baru dikatakan kastemer didahulukan :)

Iza said...

Best tu x pyh byr tp klu tak boleh juga.....geram jgk kn...