Pages

Saturday, February 6, 2010

Bagus Letak Link Kat Bloglist

Pernah tak anda letak your blog link kat mana-mana site yang mana mempunyai koleksi-koleksi blogs..... or some people call it as bloglist ke, geng blog, link blog kawan2 ataupun apa-apa le..... Saya banyak juga letak termasuk dengan senaraiblogz yang saya buat khas untuk kawan2 berblogwalking......

Hasilnya quite OK, semalam sahaja setakat pukul 10 malam, terdapat 14 hits yang masuk ke blog something is special.........

So sepanjang minggu ini, terdapat 95 hits yang masuk melalui senaraiblogz....... So far jumlah blogs yang saya link dalam blog ini lebih kurang 100..... So kalau anda nak saya linkkan, sila masuk ke blog senaraiblogz, pas tu tinggalkan your blog address, i.e. "http://......." dan saya akan linkkan....

8 comments:

Aj said...

menarik... nanged

http://blog.thesutras.org

miss keroppi said...

btol2..menarik ble ada org link kan blog kite kat blognye....~~

ezzati said...

mmg bgs laa..hehe

liza said...

special :D
http://lizamer.blogspot.com

Eyriqazz said...

hehe...mmg bagus...terbaik

suri said...

pemurahnya hatimu,,hik3..jom kota toing..toing...

myravea said...

menarik tertarik..huhuhu
http://myravea.blogspot.com/

Lia3003 said...

wah, boleh naik nuff nie..