Pages

Wednesday, February 24, 2010

Dapat Bag Free

Betul ke dalam dunia ni ada benda free???? Tak tahulah ni free ke tak as nak dapat bag ni kena redeem point..... Anyway ni dapat bila redeem 1,400 points kat sogo le.......

Hmmmm, guna points yang tersimpan masa beli-belah kat sogo dulu2 le..... actually tak dulu sangat he he he..... so ada le beberapa ratus points lagi.. bila lah boleh redeem barang lain pulak.....

6 comments:

Admin said...

bestnye dpt free bag..

maya

http://coretanmayaku.blogspot.com/

Suliana said...

baru igt nak redeem, tapi hadiah dia mcm tak best..beg ni pun ada logo sogo kan??hehe.. nak tunggu lagi hadiah yg best..if any:-)

mamai said...

nice bag...bawa pie mancing bagus tu

rasp said...

tak kira...considered free lah tu...
best rasanya bila dpt redemm/benda free nie kan :D

JMR said...

ok la ni..kira free la ni..coz point pon dpt free kan bila shoppg..heheh

CiK EdiToR said...

sapa bg barang free, mesti ada sebabnya kan.byk pasaraya yg wt kutipn point ada belian dan pembeli boleh tebus barang beli point dh byk, strategi pasaran tu..