Pages

Tuesday, February 16, 2010

Finally, My 30th Buffered Earnings Ads

He he he, bukak aja Nuffnang pagi ni, tak sangka dapat satu lagi buffered earnings ads so kesemuanya adalah 30 sepanjang bernuffnang selama 4 bulan lebih... Thanks..... So iklan terbaru adalah daripada maxis......

Inilah kesemuanya buffered earnings ads yang sudah mati....... 7 daripada 27 iklan telah menyumbang earnings yang melebihi RM5.00 per ads..... So secara kasarnya 1/3 daripada pendapatan keseluruhan adalah from buffered earnings ads.... So kalau nak tahu details mengenai iklan-iklan tersebut jangan lah malu jengok2 ya.....

31 comments:

joegrimjow said...

bnyak sangat da ni
ley buat kenduri
hehe

Precious said...

Aii ... Nuff tak sayang aku la weiiii! Sedey ni ...

Bo the Nerd said...

Congrats bro!
Nak tanya, buffered earnings dia akan jadi metered earnings kan?

www.boisanerd.blogspot.com

*dapat Maxis sini*

cik idaY said...

xpaham lar sar buffered earning ni..leh explain x?hu3

~aSHa~ said...

mcmane nak dpt buffered tu..ai tak pernah dpt pun...uhuhuhuhu sedihhhhh

Muaz Faris said...

link blog aku weh..

my blog

exchange link..

wawan said...

bestnya! sy jeles tgk org dpt buffered earning sampai berpuluh-puluh ringgit.. sy kalau dpt pun mesti RM3++ je.. pape pun bsyukur jgk la sb dapat dr xdpt langsung =P

Eldy said...

just now said bye bye to nuffnang xD

et said...

err.ape mende tu? xpe la.xpernah pk sgt pasal nuffnang segale.hik3.

{lumut} said...

kene belanja taw!!!!!!!!hehe

em nak tnye..mcm mane kamu buat spam msg kat chatbox tuh?hee

LORD ZARA 札拉 said...

tahniah!

=]

sWeEtDaRLinG said...

aikk tak pernah dapat lagi iklan maxis neeeh...

miss nina said...

tahniah lah ye!
teruskan lagi posting2 menarik

F I T said...

murah a rezeki bro :) caya laa..

kisahsensasi said...

Humang hai.... banyak giler u punyer buffered earning yea....memang dasat laa...

jfook said...

Keep up the good work..

DaHLia said...

terbaek!!!! ..... bermimpi di siang hari je laaa dakut nk buff...hehe

-atiQah- said...

bestnyaaa...jeles2...huhu..
saya ni dah berblog dkt 2 thn, tapi buffered earning ads baru dpt 6..

Kancilbiru said...

wuiyooo banyak tu...bleh la banjer kitorang...hehehe

kakchik said...

salam ziarah.
tahniah ya! syukur sangat2 kan bila dpt buffered earning. kakchik kena kejar 13 lagilah kalau nak dapat 30 jugak. skrg 16 dah jadi metered, tinggal 1 je buffered.
kakchik rasa la kan, iklan tu jadi buffered sebab org selalu klik kot. rasa-rasa je...

«♪Ruff♪» said...

banyak nyew..
nak sket bole

Jard The Great said...

wow bnyknya.. ehehe

Admin said...

waaa...congrat. byk juga buffered earning u ye

http://coretanmayaku.blogspot.com/

mamashasha said...

huhu.....congrats pakcik kayo..

rekrazie said...

mcm mane nk tau ade buffered running kat blog kita?

Sharinginfoz said...

rekrazie: boleh check kat nuffnang website....

BeaN MorENo said...

hoho...berderet syeh metered...

Adam Haiqal said...

singgah bace info tentang buffered..thnx yeaa tuan belog:)

aSmiDar said...

wahhh...besnya..;)

aSmiDar said...

Sekali lagi blog picisan yg baru ni nak tnya...
kihkih..

kalau dapat matered earning..
berita baik ke??

eda baru dapat td..
jumlah 0.60sen..

xberapa paham la..
tolong jelaskn boley??

en gogle y tunjuk jalan kesini..:)

Sharinginfoz said...

asmidar: kalau dah jadi metered earnings maknanya iklan tu dah mati dah duitnya sudah masuk dalam akaun. hmmmm baik kalau iklan tu as buffered sebab ianya masih berjalan nak earnings pun berjalan juga.