Pages

Saturday, February 27, 2010

Kata PM Internet Bukan Suka2 Aja.....

Mengikut PM hari ini, gunakan internet bukan sekadar instrumen untuk suka-suka aja, bersosial tak kisahlah friendster ke, twitter ke, facebook ke...... or blog ke... tapi cari jalan untuk meningkatkan pendapatan / income anda......

Itu tak kisahlah, nak berniaga ke... nak bernuffnang ke.. nak berinnity ke... yang penting ianya boleh menjadi pendapatan tambahan......apa-apa pun yang kita buat, try our best to balance them........

6 comments:

kenwooi said...

it's all about the money these days =)

kenwooi.com

Rabia Sensei said...

Yup, betul tu. Guna internet untuk cara menambahkan pendapatan dan pengetahuan. and use it wisely.

AzuanBudakMemandai said...

guna sebaiiknya hohoo

velasrizal said...

gunakan ia untuk menyumbang kepada pembangunan negara..
-maxis n celcom blackberry tu..

F I T said...

betul tu..internet ni gerbang perniagaan tanpa sempadan..jadi takde halangan untuk cari duit melalui internet..bagus info ni..sekurang-kurangnya kita sedar blogging ni adalah benda yang betul :)

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

arekymz membuyau said...

mcm mane..
xreti..
hahaha..
pape pon..
USAHA!!!