Pages

Friday, February 19, 2010

Bank Rakyat Istihar Dividen 15%


Hari ini Bank Rakyat mengisytiharkan dividen sebanyak 15% kepada ahli mereka dan akan dibayar pada Isnin depan.... Keuntungannya adalah paling dalam sejarah penubuhannya semenjak 55 tahun dahulu... Itulah laporan daripada Berita Harian....

Untunglah kepada sesiapa yang menjadi ahli Bank Rakyat... Satu lagi boleh dikatakan dividendnya memang consistent iaitu at least 15% for the previous years....

4 comments:

Mimy Hamid said...

one word : YAHOOO...i ahli bank rakyat

DaHLia said...

wahhh banyaknyer..tertinggi!
tetiba rugi lak xmenyimpan dlm Bank Rakyat...Akaun ade, isi xde..

syahza said...

hi susah nak jadi ahli bank rakyat ni =(

dahlia, kalau akaun jer rasanya tak dpt 15% tu

F I T said...

owh asb saya tak sampai 10% pun..maybe sebab under 1k..huh sekarang ni tatau mana pilihan yang terbaik dan untung banyak...jap ni jap tu pening pala xP~

Bila Diana Danielle menyanyi. Apa pendapat korang?