Pages

Tuesday, February 23, 2010

Confirm Tak Payah Bayar Bil P1Wimax, Thanks.....

Masih ingatkah lagi dengan entry yang saya tulis on P1Wimax mengenai service interruption??? Selepas tu dapat sms from P1Wimax yang cakap diaorang akan waive 1 bulan fees.....

So sekarang dah terima e-mail dan bila check bill via internet memang confirm diaorang dah deduct RM69.00 untuk bulan ni....... So bulan ni dapat guna broadband percuma le.......


Then at the same time, P1Wimax hantar juga e-mail mengenai network upgrade yang akan dibuat di seluruh Malaysia.. Tak apalah diaorang buat dari pukul 3.00 pagi hingga 8.00 pagi.....

So macam tu le... itu dinamakan customer service improvement setelah complaint from pengguna / customer......

Keep it up P1Wimax if you really want to be the best.......

16 comments:

IyouweBlog.com said...

harap p1 improve cuz byk complaints....

nanged u.OMG, I received 144 million from saddam hussein!!! Nang this to read about it!

Bo the Nerd said...

PI Wimax bagus dak dari segi jaga customer.

Tapi rasanya still susah nak kejar Streamyx.

Nang bro! www.boisanerd.blogspot.com

akubukanartis said...

Wahhh best lah macam tu..kire free je~

JMR said...

best le dpt free..heehe

tp pi wimax byk tmpt takde coverge g pon...

cakap ade, tp takde...

Shykin said...

walawehh.. syok la klu mcm tu..:)

sumijelly said...

tul tu...
kawan sumi pernah buat mcm tu kat Celcom..
dh la hampeh nak dpt lain..sekali report..dpt la diskaun...hehehe

http://sumijelly.com

Kancilbiru said...

ye ke? aku punya asyik deduct bil je bila ada interuption..bila tah nak dapat free..hehe

F I T said...

P1 ok ke service dia.. aku pakai streamyx..tapi kekurangan dia tak mobile a..bleh online kat umah je.. :P

zh-ena said...

harap ader kemajuan

ezzati said...

bgsla cmni kann

Kaseh NazLieza said...

hmmm...mcm ni lah bgus...

mamai said...

kalau dia suruh bayar juga terus potong ajer

sWeEtDaRLinG said...

macam hakak punya celcom dapat 50% for 2 months kiranya sama gak laa kan?


sweetdarling79.com

Solehah said...

bagus la dt respon yg baik..

Eyriqazz said...

wah,baGUS customer servicenya....plan nak amik wiggy untuk isteri..

Ayda Munir said...

Best ke Wimax.Macam nak try jugak laa..:)