Pages

Sunday, February 21, 2010

Jom Pizza Hut Mobile......


Hmmmmm sekarang ni anda bukan sahaja boleh beli pizza kat restaurant pizza hut ataupun melalui online or telefon..... So Pizza Hut telah memperkenalkan cara baru iaitu mobile kitchens pizza......

Buat masa ini ada 2 mobile kitchens yang mana di Lembah Klang...... Setaip gerabak tu boleh menyediakan 100 biji pizza setiap jam.... So apa kata kalau anda nak buat majlis makan-makan.... panggil le gerabak tu datang kat rumah anda pas tu senang le sikit orang ramai nak makan pizza..... tak pun suruh kitchen tu pi jual kat pasar malam, kan bisnes orang jual pizza kat pasar malam terjejas pulak......

5 comments:

Eyriqazz said...

wah2...makin maju pizza hut ni....

DaHLia said...

menarik!! yang penting kna sediakan duettt...

Solehah said...

uih, canggih eh..good la ..

Sharinginfoz said...

eyriqazz: memang advance kan sekarang ni....

dahlia: ya betul....

solehah: tak ada diskaun ke????

et said...

uuuu..maju...