Pages

Friday, February 12, 2010

Dapat Voucher Chicken Rice Shop

Hari tu pi makan le kat Chicken Rice Shop..... Biasanya makan Honey BBQ Chicken, tapi hari tu cuba yang baru... Apa lagi kalau tak Golden Prosperity Chicken... OKlah not bad, something new, macam ayam percik kot tapi tak berapa suka sebab ayamnya lembik sikit.....

Just nak share kat sini, dapat le voucher RM5.... Boleh diguna sehingga 30 April 2010 di semua rangkaian Chicken Rice Shop..... Hmmmm, apa moral of the story????

Sebagai pengguna tak salah kita mencuba sesuatu yang baru... Yalah jangan asyik makan / beli benda yang sama aja... Adakan sedikit kelainan... Bagi penjual, inilah salah satu strategi promosi digunakan untuk melariskan jualan iaitu pemberian voucher.... So for me, sama-sama untung, penjual dapat memperkenalkan produk baru mereka, customer dapat voucher so harga barang effectively kurang RM5 dan yang paling penting buat penjual, sure customer akan datang lagi makan kat sana sebab nak redeem voucher tu.... Betul tak??

6 comments:

Aniki Eddie said...

cuba tengok link saya search di google ini,

http://www.google.com.my/search?q=chicken+rice+shop+halal%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

saya ragui adakah chicken rice shop itu halal atau tidak.. :P

Alimaz-Kembara Terasing said...

sekali sekala makan best2...betoi tak...

arekymz membuyau said...

itula dorg nye strategi..
kan2??
bisnee..
dorg kene la pandai2..

ezzati said...

strategy la tu..hhehehe.. :)

Adya A. said...

setuju...xslh cuba sesuatu yg baru

Kaseh NazLieza said...

wah...best tu dpt voucher...lieza lak dpt voucher dt watsons...=)