Pages

Saturday, February 20, 2010

Apasal Ramai Orang Suka Duit?????? Thanks Sepet

Memang betul lah kan.... Semua orang suka duit...... Bila buat entry mengenai duit aja.. Ramai yang nak baca kan.... Semalam ada buat entry mengenai "Nuffnang Dapat RM2,684"...... Ini bukan earnings saya tapi sepet......

So biasanya daily average visitors saya adalah 100 tapi semalam jump to 259..... Thanks sepet.....

Berbalik pada number of visitors..... Hari ni sehingga pukul 11.00 pagi, dah ada 107 pelawat.....tak sangka pukul 12.00 tengah malam pun ada 20 pelawat yang datang....

Satu lagi posting kat innit pun hari ini berada di nombor satu.....Memang kita secara asalnya memang suka pada duit...........

13 comments:

IyouweBlog.com said...

blog for passion je!
nanged u. nang this to read comparison between maxis and celcom broadband!

F I T said...

Sapa tak suka duit tu memang respect a..sebab dia bukan manusia hehehe zaman sekarang ni semua orang nak duit tapi jangan lah guna cara tak halal..merompak, ragut, tipu orang..tak baik a..bak pepatah arab, 'SERINGKALI KEFAKIRAN ITU MEMBAWA KEPADA KEKUFURAN' :)

Bila Diana Danielle menyanyi. Apa pendapat korang?

Kancilbiru said...

memang...duit tu penting tapi jgn jadi hamba duit dah le kan...tahniah bro!

Mknace said...

:) :) :)
sapa tak suka duit beb

DaHLia said...

money money money!!!!!!

cikTi said...

sbb skarang ape2 pon,,duit yg org tngok dulu,.


dia satu keperluan kan

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

duit duit... orang tengah terdesak nak cari duit nie... sebab tuh banyak search duit...

JMR said...

sumer sukakan duit.....mantap lah!:-)

Solehah said...

duit..duit..dan duit..isk..pening kalo fikir duit..

Eyriqazz said...

siapa tak suka duit?hik3..teruskan usaha ...

hisham said...

salam ,,,,nuff i je skit..x smpai rm20 pun...huhu

Merah Baldu said...

sume org suka duit..even bdk2 kecik pun suka...

sumijelly said...

betul tu..
bila melibatkan wang..sumer akan mencari dn membaca...
siapa x suker duit kan?? hehehe
sumi pun suka..

http://sumijelly.com