Pages

Saturday, February 27, 2010

The Star Dalam Bahasa Malaysia????

Sebelum ni kita tahu that kalau akhbar tu dalam English maka diaorang guna bahasa Inggeris le.. then kalau akhbar tu dalam Bahasa so guna bahasa malaysia le tapi kali ni pelik pulak kan.....

Satu transformasi daripada akhbar popular berbahasa inggeris, The Star mengorak langkah dengan memperkenalkan pullout dalam Sunday Star.. Ianya diberi nama sebagai Mingguan mStar.. So kiranya akan bermula pada Ahad ni, 28 Februari 2010.... So ingat hari ahad aja.....

Mereka buat sebab mendapat kejayaan daripada Bahasa version kat internet, mstar online...... So kita tunggu dan lihat.....

9 comments:

zaradgreat said...

wah3
gitu ka
tungguuuuu

|| NaFiRaa || said...

ye ke??? baru tau!!

DaHLia said...

erm... thanks 4 sharing (:

velasrizal said...

time aku nk blaja bahasa omputih dia bwk kuar versi bm lak..
-nuff the passengger tu..

monica said...

thanks for sharing..:)

HaWa said...

Kena tukar paper nih. Siri Dengan Tinta kat BH dah habis. Hmm.. Tapi ada borang ABPBH. Nak undi No1 ngan No11.. Camne ni.. Hmm.. Kena beli dua-dua la gamaknya esok..

mamai said...

harap beritanya juga ada star

Muaz Faris said...

biar betul.. menarik betull

Muaz Faris said...

jom ke blog saya

pelbagai info lebih menarik lagi.