Pages

Tuesday, December 8, 2009

Top Search Google Malaysia (H1N1, 1Malaysia, Elizabeth Wong, Monohara dan F1 Team)

Tadi ada tengok berita kat TV3... Ada mengenai apakah top search dalam google Malaysia.... Antaranya ialah H1N1, 1Malaysia, Elizabeth Wong, Monohara dan F1 Team.......

Hmmmm, kalau anda ada buat tajuk berikut memang bila orang cari kat google, kebarangkalian dapat masuk your blog sangat tinggi....... Hmmmm memang topik atau individu kat atas tu memang hot dalam carian kan....

Anda mesti tahu sebab apa ramai yang membuat carian-carian seperti di atas kan????? Pasal H1N1 memang sangat obvious sebab negara kita dan seluruh negara kena ancaman benda alah ni..... Yalah sebab paling teruk ialah mati kan......

1Malaysia sebab concept yang telah diilhamkan oleh our PM dan lots of people would like to know about it........

F1 Team, of course satu perkataan yang sangat diminati sebab kalau tak silap F1 ni memang digemari oleh kebanyakkan orang and one of the top sport dalam dunia, seperti juga bola sepak......

Elizabeth Wong dan Monohara........ Rakyat Malaysia mesti tahu kan....... Tak payah le citer kat sini......

9 comments:

kenwooi said...

elizabeth wong?
i dont know who wor. lol..
okay i google now.. =P

kenwooi.com

Solehah said...

hehe..kene buat entry asal mereka jugak..

nn said...

huhu. tula pasal. sekarang H1N1 dah second wave...

ezzati said...

msti akk punye blog lak ngetops pasni..hee :)

cikTi said...

uih,.
manoHARA PON MSOK LIST GAK,.,
MMG WAT HURUHARA.

mamai said...

tak pernah search satu pun yang kat atas tu

Sharinginfoz said...

kenwooi: i am sure after you googled, dah dapat info on elizabeth wong...????

solehah: memang betul tapi bila buat entri on mereka tak tahu bila org search kedudukan ranking kita nombor berapa kalau beribu2, then org tak jumpa le....

nn: memang betul h1n1 still a threat

ezzati: saya beginner aja.... a very long way to go....

cikti: maybe nanti cikti pun boleh masuk list....

mamai: yalah, org kat luar memang ramai sangat search tu...

Si budak Aboi said...

waa..top search tue sgt2 meletup owh !

Sharinginfoz said...

aboi: hmmm meletup2.....