Pages

Saturday, December 5, 2009

Birthday Voucher - Sogo

Biasalah Sogo ni pun salah satu diaorang buat promosi..... Thanks for remembering...... Sekarang ni customer service syarikt2 semakin bagus yalah nak tarik customer kan.... Pas tu competition quite high.....

Oppsss, bukan dapat cash voucher free, kenalah beli something i.e. RM200 baru dapat diskaun RM20.. Macam-macam kan... Mana ada benda free dalam dunia ni..... Bagi saya satu aja..... Kita sebagai customer not just spend to get the voucher tapi kalau alang-alang nak beli benda secara kebetulan dapat benda alah ni.... tak apa aja... Apa pandangan anda semua....??????

6 comments:

cikTi said...

besnye,.,
lme dh x g soGO.
BLE TAH plk nkg shopng kt sogo.,

Sharinginfoz said...

cikti: hmmmmm maybe nanti le pi.... shopping hujung tahun kan tunggu sale...

mamai said...

dah lama tak shopping kat sogo tu

Solehah said...

haah..kalau kebutulan berbaloi la

rathiqah azmira rosli said...

security 1:)

Sharinginfoz said...

mamai: tapi selalu ramai kat situ kan...

solehah: yalah kalau berbalai ambil aja kan.. opsss kena bayar mana ada main ambil2 aja....

azmira: thanks.. dah makan tm kat awak...