Pages

Monday, December 14, 2009

Boleh Buat Duit Ke Ngan Nuffnang?????


Hari tu ada buat survey on Nuffnang......... So far yang respond lebih kurang 35 orang..... So saya harap lebih ramai lagi nuffnangers yang dapat participate dalam kaji selidik ni........ Bukannya apa just saya nak share findings ngan bloggers.......... Rasanya it is too early to say or make conclusion whether you can make money or not by joining Nuffnang..........

Bagi yang tak familiar ngan Nuffnang bolehlah melawat its website..... Banyak info yang anda boleh dapat..........

Oklah diharap yang belum lagi respond please do so by e-mail me at niksuhaimi77@gmail.com or letak dalam komen...... Soalan2 nya sikit aja seperti di bawah....

  1. Apakah jantina anda???? i.e. Lelaki

  2. Berapakah umur anda???? i.e. 28 tahun

  3. Taraf pendidikan tertinggi??????? UPSR

  4. Siapakah anda????? Pelajar / Bekerja / suri rumah / atau apa-apa le....

  5. Sudah berapa lama anda bersama Nuffnang?????? 1 bulan / 1 tahun / etc

  6. Berapa purata unique visitors anda sehari????? 100 org (agak2 le...... boleh check dalam website Nuffnang)

  7. Berapakah purata income anda sebulan dengan Nuffnang ?????? RM20 / RM5 / RM100
Saya harap dapat publish result by end of this month........ Jangan risau, saya takkan buat analisa secara referring to particular individual..... Anyway yang dapat banyak income tu takkan tak nak share kot.. Let people out there know that.... Nuffnang is so special...... and you can make money if you know how........

Sorry banyak cakap.... Yalah saya tahu nak buat survey ni malas aja kan.. Tapi fikirkan le.... kegunaan yang untuk diri kita dan orang lain..... Sharing is Power............ Not Knowledge is power.......

13 comments:

Si budak Aboi said...

waaa..raejn anda..hopefully anda berjaya temui reseacrh anda ttg hal ni..!

Eyriqazz said...

Sorry,tak sempat nak reply lagi.Cuba antar arini.By the way,sorry lagi.terdelete komen yg diberikan diblog saya .Appreciate ur komen tu...

JMR said...

nnt result letak dlm entry erk..

ezzati said...

smoge b'jaya wat survey ni..tingin gak nk tau result nya nnti

JANETNORLIAH2001 said...

caner nk register.....

Sharinginfoz said...

aboi: thanks....

eyriqazz: thanks dah dapat ur response

JMR: akan publish nanti result...

ezzati: sabar nanti akan inform the result...

janet: senang aja masuk website Nuffnang, pas tu isi form then masukkan code dalam ur blog.....

Kaseh NazLieza said...

thax cz hit me first...sy akn buat survey u n htr ke emel u...

Sharinginfoz said...

kaseh: thanks... please do visit again

eYra said...

saya dah siap survey..check ur email ok...

jgn lupa link saya balik..saya dah link kamu

Sharinginfoz said...

eyra: thanks.. dah dapat.. nanti datang lagi ya....

dah link ur blog....

DaHLia said...

thinks that ur blog is useful, so I had follow u...nevermind if u wont follow me back..no offend ok...

mine as below: (malas dohh nk emel2)


1. Perempuan

2. 28 tahun

3. Degree

4. Guru

5. 4 bulan laa end of Dec ni

6. around 50 je.huhuh sedihnya

7. RM30 kut sebulan...

aik...dah abis??

fendifid said...

Hi,

Have sent you the survey.

Intention kami created blog untuk keep in touch dengan kengkawan and share experience. Tak pernah terfikir pun nak buat duit dengan nuffnang eventhough we know few people memang successfully make money through blogging.

Sharinginfoz said...

dahlia: thanks.... maybe in the future i will post more questions....

fendi: thanks.... u are right, to know others and sharing...