Pages

Friday, December 18, 2009

Perbankan Mudah dengan RHB Bank


Hmmmmm, dengan RHB Bank perbankan semakin mudah sekarang..... Apa taknya.. kalau nak buka akaun tak perlu isi form dan tak perlu bawa apa-apa dokumen.... Betul ke?? Itulah yang ditekankan oleh mereka.....

So apa yang perlu anda buat ialah pi kat cawangan RHB dan bawa myKad aja... nanti staff RHB akan do the rest.....

Banyak cawangan yang menawarkan kemudahan ini termasuklah Giant Hyprmarket Senawang, Presint 15, Putrajaya, Selayang Mall, Batu Caves, Taman Sri Gombak, Batu Caves dan Taman Sri Rampai, Setapak........

Selamat mencuba... Sebagai customer, kita nak yang terbaik.. Harap-harap service lain pun OK not just on this.....

8 comments:

Eyriqazz said...

bagus dan menjimatkan masa

cik EPAL said...

rhb bank??? tak tahu pasal bank ni sangatt...hehe


klik iklan sanex... :)

Sharinginfoz said...

eyriqazz: memang bagus kan sangat innovative....

cik epal: just info, kena all rounded kan... thanks.... nanti datang lagi kalau jumpa iklan tembak aja

cikTi said...

xtw sgt psl rhb bank nii

sensei14 said...

thanx 4 droppin some comments..byk info leh dpt kat sni..

Sharinginfoz said...

cikti: nanti tahu le ya.....

sensaei: no problem.. pls do come again..

cik EPAL said...

heheh..betul betul..

klik iklan sanex dan samsung :)

shima said...

dah amik dah dgn easy rhb ni..mmg senang..terus approve on the spot...cam tak cayer je...start bayar 25hb ni..