Pages

Thursday, December 3, 2009

Siapa Mahu RM100,000 (Shell)


So pernah kah anda mengisi petrol di stesen minyak Shell????? Jika belum pernah, apa kata bolehlah cuba sekarang.. Mengapa..????

Mulai sekarang, Shell mengadakan peraduan "jimat petrol" (Fuel Save) yang mana menawarkan hadiah pertama RM100,000 setiap minggu sepanjang 14 minggu.. Hadiah-hadiah lain termasuklah RM10,000 @ 3 pemenang dan RM100 @ 1,000 pemenang.... Di samping itu anda akan dapat mata ganjaran BonusLink......

By the way, saya rasa dalam iklan tersebut silap letak tarikh akhir pertandingan iaitu 7 Disember 2010..... Itu bukannya 14 minggu namanya.......

Anyway macam mana nak sertainya.... Senang aja... Beli petrol / minyak pelincir minima RM30 dan anda dikehendaki mengisi borang peraduan....... Kalau nama tak keluar tu.... faham-faham ajalah.... apa yang penting kereta boleh jalan kan.....

Kalau nak tahu mengenai pemenang, sila klik kat sini ya....... (Pemenang Mingguan)...

11 comments:

izzahfarhana said...

hehe sye xde kete la plak =p.dh mmnang gtau ye!click urss

mamai said...

makin bayak pertol stesyen yang buat peraduan maca nie tak tahu mana satu nak pie

JMR said...

peluang hebat nih..;-)

mier@merr said...

tunggu la da beli kete nnti...hehe.... skng sapu minyak kt kaki je...ekeke

Dayung Serian said...

dah pernah isi dua kali...harap2 ada yg sangkut ekk ;)

.rafiq. said...

kalau naik motor berjanggut la tunggu nak isi rm30.hehe

ezzati said...

org bertuah je dpt kan..huhu

cikTi said...

sejak bile jadik duta shell nih,.

Sharinginfoz said...

izzah: he he he soon...

mamai: memang betul byk sangat

JMR: tapi nak dapat susah kan..

mier: minyak kaki pun ok hilang lenguh kan...

dayung: hantar jgn tak hantar

rafiq: memang beli2 simpan...

ezzati: mana tahu kan luck....

cikti: he he he tukar profession sekali sekala..

Solehah said...

haha..teringat saya..hrtu masuk la contest ni alang2 isi 30 kat shell kan..tetiba esok tu dpt msg gitau saya menang..nasib baik ada baca kat form tu ada tulis pemenang tak akn di contact melalui sms..sapa tah nak buat jenayah..

Sharinginfoz said...

solehah: bagus satu view yang baik... yalah ingat semua anak2 jangan tertipu dengan sms atau phone call.... selidiki dulu.... kalau dia mintak akaun number ke..... suruh bayar ke.... cakap.. SAYA TAK BERMINAT.....