Pages

Monday, December 7, 2009

Ads from Nuffnang - Everyone Connects (Streamyx)

Hmmmm bukak je my other blog, tiga2 iklan keluar mengenai "Everyone Connects.Net". Kiranya ni promosi daripada Streamyx...... Dalam promosi kelajuan lebih tinggi melalui "Super Upgrade Deals", pelanggan akan diberi penambahan kelajuan untuk 4 bulan secara percuma... Bagi bulan kelima seterusnya, pelanggan hanya perlu membayar penambahan fee sebanyak dari RM5 sebulan...... Contohnya jika sekarang anda menggunakan package 384kps anda perlu bayar RM45 bagi bulan pertama hingga bulan ke 4 bagi menaiktaraf kepada 512 kps..... Pada bulan ke 5 dan seterusnya anda perlu bayar RM50 sebulan.........

Walau bagaimanapun, untuk melayakkan anda menikmati kemudahan ini..... Anda perlulah bersama TM sekurang-kurangnya 1 tahun dan promosi ini sah sehingga 31 Disember 2009.... Untuk terma-terma yang lain sila lihat link kat atas............

Syarikat broadband sekarang sangat agresif untuk menarik pelanggan baru dah mengekalkan pelanggan lama.... Kita sebagai customer, perlulah melihat sesuatu promosi itu secara rasional......

3 comments:

Hisham said...

salam...hehehe..ni dh mcm kauter pertanyaan tm je,,,hehe...tk cre

Atiqah said...

hohoh..sy pkai streamyx..boleh la...kdg lembap jugak..kadang tu line tepon and internet x leh guna lgsg..mcm hape je..tp bersyukur la jgk..at least ada

Sharinginfoz said...

hisham: he he he sharing ngan blogger aja.... tak ada komisen punya...

atiqah: hmmmmm tengok tempat kot.. apa yang customer mahu service tip top setimpal ngan apa yang kita bayar kan.....