Pages

Thursday, December 31, 2009

Apa Hot Minggu Ini?????




Tengok apa keyword yang hot masuk di dalam my blog melalui carian google this week????? Mengikut ranking, more than 70% of search adalah mengenai kenaikan harga rokok yang akan berkuat kuasa esok........

Tak sangka kat Malaysia ni memang ramai yang ingin tahu sangat mengenai harga rokok..... Apa-apa pun, disebabkan carian ini ianya telah menambahkan hits to my blog by more than 100 this week.....

6 comments:

mira ellyna said...

mak aii gilalah..
huhu

JAI said...

mak uihhhhh..nie kena belajar nie nak dapat hits camtu...anyway SELAMAT TAHUN BARU 2010 moga terus berkembang dan kembang dan kembang blog nie..hehehe

Sharinginfoz said...

mira: sikit2 aja.... memang ramai hisap rokok kan..

jai: kebetulan......

mamai said...

sib baik aku tak merokok

DaHLia said...

Happy New Year 2010... hope you will have a happy and healthy new year!!!! ^^ :-):-)

Sharinginfoz said...

mamai: memang nasib baik kan..

dahlia: thanks.. happy new year too....