Pages

Tuesday, December 22, 2009

Jom Smart Reader

Baru daftar kat Smart Reader untuk Afiqah... Next year she will be 6........ Memang happy sangat, maklumlah dapat kasut colour pink.... Balik aja rumah terus pakai kasut tu.....

So baju 2 pasang, ingat nak ambil skirt tapi pendek sangat.... seluar panjang ajalah... Then of course beg dia pun sangat cantik...... biasalah pompuan colour pink ngan merah ni Afiqah suka sangat....... Selalu tanya bila nak sekolah.. hmmmm kalau kita pantang cuti, nak aja.. kalau boleh tak nak pi sekolah, budak2 sekarang cuti pun tanya pasal sekolah....

21 comments:

monica said...

waaa..semua merah and pink colour..:)

sumijelly said...

wah...seronok la Afiqah..
anak sumi, sumi htr kat ABIM jer..
hehehehe...
x dpt sekolah rendah, htr jerla kar ABIM..
selamat la bersekolah yek afiqah

ezzati said...

comelnyeee kasut..dulu2 xde pon dpt pkai sme pink..hehe

YanTzYanTtiE said...

wah wah =)

imam said...

nanti post kan gambar si afiqah pakai suit ni k..mesti kiut miut..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronoknya pergi sekolah macam ni, semua stuff merah menyala!!

nurain rodze said...

kasut pink yg comel .

Sharinginfoz said...

monica: merah, cantik kan...

sumijelly: yang penting dapat bergaul dan ada self confidence

ezzati: macam2 colour kan sekarang

yantz: ewah.. ewah.....

imam: ok no problem nanti masa first day class..

nizaa: budak2 pompuan suka ngan merah.. pink....

elissmie: harap2 semangat pun merah menyala...

nurain: cute kan.....

mimizuzuhaha said...

suka nya aku tgk merah2 pink2 nih. eh nak jgk boleh?

shahdiana said...

kaler pink and merah memang sooo sweet for girl..anak kita pun baju2 nya banyak pink and merah..bezday yang lepas dapat 7 gaun sume kaler pink...

kita dah follow awak...pasal nak link tu kita try pasal tak reti sangat....

kawie2020 said...

hehehehhehe.. my favorite color tuh.. merah.. hehehehehe

hisham said...

biaselah bro..budak2 heehe

Syida Shukor said...

ingat dulu masa zaman kecik kecik , salu mintak brg pink sampai laa ni pun still dengan pink lagi . setia dengan yg satu lah konnonya ! :D

Sharinginfoz said...

mimi: memang suka sangat kan, favourite katakan...

kawie2020: ramainya.....

shahdiana: thanks..banyaknya 7 gaun merah dan pink... memang pompuan suka.. nak link hmmm, boleh pi kat manage blog dan tekan layout......

hisham: betul 10 kali...

syida: bijak2.... masih setia ngan colour tu ya...

Lia3003 said...

hm...tu lah salah satu cara nak trk bdk g sek..bgs2..buat baju yang menarik perhatian

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

iNa said...

semangat nk g sekolah..
yehaa...best...
cumil kasut...

Miss CutiePie said...

budak2 zaman sekarang..hihi..
excited nak sekolah..
msti cute afiqah..:)

Sharinginfoz said...

liyana: memang betul....

love: wow, tokey make up ya...

ina: memang semangat tinggal beberapa hari lagi kan..

miss cutie: thanks.....

ekynbubbly said...

waah...cute..=)
bdk2 skrg mmg suke sgt pegi sklh..
adik saya yg darjah satu tu pun excited sgt nk pegi sklh..ni cuti sklh asek tanye je bile nk start sklh..

Sharinginfoz said...

ekynbubbly: thanks.... bagus kan kalau saya malas aja nak pi sekolah...