Pages

Thursday, December 3, 2009

KLIA Ekspres - Beli tiket melalui Internet

So bukak ada iklan benda alah ni pulak.. he he he i mean KLIA transit........ tadi ada baca kat The Star bahawa sekarang ni kita boleh tiket keretapi ni melalui internet.... boleh juga beli semasa membuah tempahan flight dan detail mengenai tiket keretapi ni akan di-emel kepada travel agensi atau penumpang dalam bentuk PDF format....

So memang canggih sekarang ni.....apa-apa pun syabas.... semua menggunakan kelebihan ICT untuk menjalankan business sekarang ni.....

9 comments:

dianna said...

aah. sekarang semua dah canggih kan? hehe

naz said...

great idea :) jangan system eror sudah

rathiqah azmira rosli said...

nuffy tdo la:)

Solehah said...

owh..mudah la gitu..tak sabar nak tunggu lrt, komuter semua beli online..tak larat beratur dah..hehe

mamai said...

terigin nak naik menatang tu tapi nak pie kemana

cikTi said...

uih,.,
maju dh yoo.
besenye naek mnde nih bli kt kaunter je.,.
sbb kalo kt kl sentral tuh,,org siket sgt2,.
xdela nk bsesak2 ppon,.
tp myb kat destnasi2 laen prlukn pmbaharuan,.
okeyla blh book on9 plk,.

Sharinginfoz said...

dianna: memang canggih kan????

naz: memang betul......

azmira: hmmmmm nanti dia bangun ya...

solehah: memang betul nanti nak beli apaa-apa on9 aja ya

mamai: naik aja pas tu balik semula...

cikti: ada kemudahan gunalah......... jangan segan2

Anonymous said...

Nice dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

cari tiket pesawat said...

sekarang mag dah gampang..thx infonya