Pages

Wednesday, December 16, 2009

Ingin Melancong Free - Esso Mobil Contest

Syarikat minyak sekarang ni berlumba-lumba buat contest kan... yalah nak make sure pelanggan isi minyak kat petrol station mereka le.... Terbaru ialah Esso Mobil dengan kerjasama Air Asia buat contest......

So bila anda spend RM40 terkumpul, anda layak untuk enter contest dan hadiah utama ialah pakej pelancongan untuk 8 pemenang setiap bulan selama 3 bulan........

So kalau anda menang, anda boleh bawa seorang bersama anda untuk melancong ke UAE, Vietnam atau China (ni ikut bulan le )...... Di samping itu anda dapat 4 hari / 3 malam menginapan percuma bersama RM10,000 tunai setiap orang.....

Kalau tak dapat hadiah utama....... ada hadiah lain iaitu 500 pemenang akan menerima voucher RM500 setiap seorang.... Apa lagi yang anda tunggukan..... By the way, promosi ni from 4 Disember 2009 sehingga 3 March 2010..... Selamat berjaya....

7 comments:

Eyriqazz said...

Aiseh,terlepas...tak isi minyak di Esso...

Suliana said...

semua berebut2 nak wat promosi minyak..hari tu saya dah isi shell..hasben plak ada esso smile card, masing2 nak isi minyak untuk kepentingan kad masing2..hehe

Si budak Aboi said...

aiseh men..kompem x masuk psl naik baslah pi keje hee..!

cikTi said...

lumayan gk contest nih

Sharinginfoz said...

eyriqazz: tak apa banyak masa lagi...

suliana: memang betul.. nnati saya citer pasal BHP pulak... he he he

aboi: hmmm tolonglah pakcik driver bas tu isi minyak......

cikti: memang lumayan tapi chances nak dapat susah... tak dapat pun at least kete boleh gerak kan..

Dak Wan said...

Best nie! Thanxs 4 the info k?

Sharinginfoz said...

dak wan: no problem... sharing is power