Pages

Wednesday, December 23, 2009

Jom Tupperware

Dulu memang kita dengar pasal tupperware tapi tak tahu sangat.. So alang-alang, just nak share benda alah apa ni........


Tupperware's main business (yalah memang diaorang banyak buat business) ialah menjual barangan yang bermutu tinggi dan sesuai digunakan untuk pelbagai tujuan.... Contohnya untuk simpan kat kitchen, fridge, kegunaan microwave, hidangan dan banyak lagi.......

Dengan menggunakan tupperware, memang space di dalam peti sejuk anda lagi kemas... dan tak serabut mata memandang.... dan benda alah ni banyak size so tak ada masalah le kalau nak simpan apa-apa jenis barang.....

Kalau nak tahu lebih lanjut, sila layari website kat atas tu or tanya kawan-kawan, sedara-mara, siapa-siapa aja.. sure kebanyakan daripada diaorang tahu mengenainya.. Selamat bertupperware.....

13 comments:

Eyriqazz said...

Isteriku dan mak mertua ku suka sgt tupperware...Mahal tapi berkualiti..

Melz said...

bagus tupperware nie . kalau rosak boleh tukar lain haha

miera said...

mak saya berniaga tupperware nie...!siap leh maen "kutu" lagi ngan tupperware nie sbb harganya agak "mahal" la..tp berpatutan ngan kualiti!

mamai said...

yang pasti tupperware kat ru mah aku selalu hilang

Suliana said...

I'M ONE OF THE MEMBER:-)

ezzati said...

baru je beli untuk wedding kawan..hehe

sue said...

betul3

Si budak Aboi said...

tupperware...! gud x3 =)

Sharinginfoz said...

eyriqazz: bagi hadiah hari jadi nanti tupperware le.. tahun ni bekas air, tahun depan balang dan tahun seterusnya pinggan..senang le...

melz: beli jangan tak beli....

miera: anak tokey le ni... memang mahal dan berkualiti kan???

mamai: hilang beli lagi....

suliana: oo jadi member ya...

ezzati: tak sangka ramai yang minat kan..

sue: bijak4...

aboi: go for it....

Solehah said...

saya suka tuppaware jgk..comel..tp satu yg saya x suka..mahal

cikTi said...

tepperware plk dh,.
tp kalo kat umah,.
bekas asek je bpisah ngn tdung die,.

Naz said...

suker sbb kalerfullll!!

Sharinginfoz said...

solehah: memang mahal kan.. tapi berbaloi2...

cikti: he he he, lain kali gam aja..

naz: memang sedap mata memandang kan...