Pages

Friday, December 4, 2009

Tesco's Voucher - Nak Guna Ke??????

Biasalah dah jadi ahli kelab Tesco dapat le surat kekadang dari Tesco, apa lagi nak suruh beli barang yang dioarang jual le.. Lepas tu ada le promosi, macam kes ni, kalau kita beli olay ke, rejoice ke, pantene ke, dynamo or downy dapatlah diskaun from RM1.50 to the highest of RM7.50.......Diaorang ni memang sangat rajin.... dalam erti kata nak suruh orang beli biasalah.... So bagi pengguna yang berhemah, beli barang yang perlu sahaja.. Bukannya setiap kali ada promosi hantam aja.. So kalau anda selalu guna let say, rejoice so jangan lepaskaan peluang, dapat diskaun RM3... tak rugi kan... so kalau anda bukan pengguna dynamo, takkan le nak jimat RM4 semata-mata then beli benda alah tu.......

6 comments:

[z@ck] said...

ak dpt kupon tu..tp tak guna pn..
mende2 macam ni sesuai untuk yg berkeluarga..
hehehe

Cik Wanie said...

guna jgn x guna....
wanie sendiri pun blum guna lagik,
uk hhuk uk

:: maszShimi :: said...

Guna info kat sini...dah follow n klik2 nuff

LORD ZARA 札拉 said...

guna saja~

=]

kang abis tempoh plak kang~

Suliana said...

saya dah link awak, nnti link saya balik ek:-) good info..

Sharinginfoz said...

zack: yalah kan...

wanie: terpulanglah kan......

shimi: thanks.... dtg lagi....

zara: he he he, entahlah... tak sure...

suliana: thanks.... i dah link juga...