Pages

Wednesday, December 9, 2009

Berapa Nilai Blog Anda?????

Adakah anda tahu berapa nilai blog anda??????? Kalau nak tahu apa kata anda visit website websiteoutlook dan type ur blog's address kat ruang yang disediakan pas tu click calculate. Di samping itu juga, anda boleh tahu berapa page view setiap hari dan income from ads dalam satu hari......... Betul tak betul saya tak tahu le..... Tak rugi apa just check it out......


Blog saya????? He he he, sangat malu nak citer..... According to website, saya punya page view ialah 232 tapi ini bukan unique visitors ya.... Maksudnya kalau dalam sehari ada 23 orang view pas tu seorang view 10 kali so jadilah page view sebanyak 230 kali (23 X 10)......

Pas tu pulak kat sini info on daily ads revenue ialah USD0.70, kalau convert guna exchange rate sekarang of 3.4 so dalam ringgit ialah RM2.38 (0.70 X 3.4) sehari so dalam sebulan RM71.40 (2.38 X 30)... Nak cakap betul tu hmmmmm??? Lebih kurang le... Tapi itu data yang lepas as dia cakap last updated 18 hari yang lepas.......

Hmmmmm pasal worth of my blog is USD511 (RM1,700++)...... Ada orang nak beli ke???

Apa-apa pun selamat mencuba......

5 comments:

Si budak Aboi said...

owh ok aboi take note ! gud info !

Dayung Serian said...

tq 4 sharing the info :) nanti kiter visit website.

eyriqazz said...

good info..i nya seribu lebih je.Ada sape nak belitak?

cikTi said...

ak da cek tadi.,.
bapak murah blog aku,.
xlaku2,.
keh2

Sharinginfoz said...

aboi: good to know that u like it....

dayung serian: sharing is power....

eyriqazz: maybe somebody is willing to pay more than that

cikti: hmmmm lama2 naik le value nya....