Pages

Friday, December 25, 2009

Alamak, City-Link

Hmmmmm, apasal le lambat sikit aja... 30 minit aja... Tak boleh ke mereka tunggu... he he he...

kalau ada kat rumah tak le susah-susah nak kena call City-Link nak ambil parcel.... Ni rasanya parcel yang mak mertua hantar from Mekah..... Tak apalah nanti call le mereka tanya macam mana nak ambil parcel tu......

Kalau tak ambil dalam masa 3 hari tak pasal2 benda alah ni dihantar semula kat Mekah so kena pi sana pula le nak ambil bungkusan tu.....

4 comments:

nasazfrog... said...

ha kebetulan semalam kita baru je ambil parcel kat citi link,, risau gak 2 hari tak sampai2 rupa2nya dorang dah dtg tapi tak inform,,, sakit hati btol.. :)

ERMAYUM said...

lain kalu kalu parcels ni htr kat offcice add ja - kat umah mesti tak dapat - takda org kalu ada tak dgr duk luar pagar kunci then dia kata takda org gak

Sharinginfoz said...

nasazfrog: hmmmmm oklah dah selamat sampai kan....

nizaa: tak le... parcel mak mertua. anyway dapat 2 hari selepas dia tinggalkan kad tu....

ermayum: bagus juga idea tapi in this case... ada something yang tak boleh nak suruh hantar kat office

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com