Pages

Monday, December 21, 2009

Peraduan Bata Pula.....

Jom, just want to update on the contest around us.... What's now???? So kepada yang nak beli kasut anak2 sekolah di Bata, ambillah kesempatan ini....... Contest sedang berlansung sehingga 3 Januari 2010...... "Belanja Lebih, Peluang Untuk Menang Lagi Cerah", macam tu le lebih kurang slogannya........

Minimum spending is RM50...... So apakah hadiahnya....

Hadiah pertama berupa MyVi, hadiah kedua ialah dua buah motosikal Modenas, ketiga ialah 3 buah basikal raleigh dan 20 hadiah saguhati berupa RM100 setiap satu..... Kalau tak dapat hadiah... dapatlah kasut yang anda beli..........

Apa-apa pun promosi ini tertakluk kepada terma-terma... Sila baca dahulu sebelum membuat sebarang pembelian......

20 comments:

Atiqah said...

wow dpt hadiah kete tu

Eyriqazz said...

Jom join...Menarik hadiah tu..

zella said...

time skolah dulu kan bagus...
boleh beli byk kasut skolah kat bata heheh

aurikelsan said...

blogwalking........

ezzati said...

adiah best tuuuu..

Si budak Aboi said...

ni dlm newspaper ka?

aNiSa hANg tUaH said...

nak adiah beskal la..hehe

Eryati said...

salam ziarah..jom tukar link ya..samsung n sanex 4u

Aidi-Safuan said...

alright! cam besh~
join~

Sharinginfoz said...

atiqah: hmmmm kalau le dapat kan.....

eyriqazz: memang menarik......

zella: memang dulu bata le.. sekarang ni macam2 jenis ada.....

aurikelsan: sama2 visit each other kan....

ezzati: hmmmm beli kat bata... barangan malaysian..

aboi: memang dalam newspaper, saya blogkan dia...

anisa: memang dah lama tak naik basikal...

eryati: "profile not available".. tak boleh nak link...

aidi: jom apa lagi beli....

kawie2020 said...

hehehehehehe.. cam best je contest nih...

..::Elm3 Ak3M::.. said...

aku tak ada ank cam ner nk beli kasut skolah..hikhik

faez said...

follow me back!:)
byk tip dan trik blogger disana.

mamai said...

hmm lom pernah menang lagi sebarang peraduan nie

cikTi said...

ni yg rase nk g beli kasut bru nih

akubukanartis said...

nak join tapi taknak menang benda lain selain kete, boleh? n tak nak kalah juga..bole?

JAI said...

Uihhh..beli bata dapat kereta..lumayan tuhh

Sharinginfoz said...

kawie2020: best gak kan....

elm3: tak apa beli untuk anak jiran nanti.... kat bata kasut bukan untuk sekolah pun ada..

faez: do not worry.. normally i will visit those who leave a comment

mamai: maybe this time???

cikti: beli aja cikti...

akubukanartis: tak boleh le sebab saya dah book kete..

jai: kalau tak dapat kete betul dapat gambar pun dah ok..

DaHLia said...

hehe...jurucakap BATA ke???
anyway, thanks sbb war2kan :) sesuai laa nk2 bukak sek ni

Sharinginfoz said...

dahlia: tak le jurutulis aja......