Pages

Friday, December 4, 2009

Jom Survey - Nuffnang

Ni saya nak buat survey sikit.... Diharap dapat kerjasama nuffnangers di luar sana... Tujuan survey ini adalah untuk mengetahui mengenai bloggers semua.. Nanti apabila siap saya akan share dengan semua.........

Jangan risau, analysis akan dibuat berdasarkan aggregate dan bukannya secara peribadi atau individu tertentu dan ianya akan dirahsiakan...... Kalau boleh dapat 100 responden tapi kalau tak dapat nak buat macam mana kan......

Apa yang perlu anda buat ialah sila hantarkan feedback mengenai soalan-soalan di bawah kepada niksuhaimi77@gmail.com...... Terima kasih.....

  1. Apakah jantina anda???? i.e. Lelaki

  2. Berapakah umur anda???? i.e. 28 tahun

  3. Taraf pendidikan tertinggi??????? UPSR

  4. Siapakah anda????? Pelajar / Bekerja / suri rumah / atau apa-apa le....

  5. Sudah berapa lama anda bersama Nuffnang?????? 1 bulan / 1 tahun / etc

  6. Berapa purata unique visitors anda sehari????? 100 org (agak2 le...... boleh check dalam website Nuffnang)

  7. Berapakah purata income anda sebulan?????? RM20 / RM5 / RM100

25 comments:

kenwooi said...

why you wanna survey nuffnang users? =)

kenwooi.com

cik EPAL said...

income setiap bulan rm0.50
sila kasihan...

ni link betul la...hehe..

http://cikepal06.blogspot.com/

Sharinginfoz said...

kenwooi: just for info only which will be shared later.... not for any other purpose.. sharing is power......

cik epal: hmmm tak sure lah maybe ada kot.... just contoh, nanti e-mail le about yours.... dah tukar your link....

wan2911 said...

# Apakah jantina anda???? Lelaki

# Berapakah umur anda???? 21 tahun

# Taraf pendidikan tertinggi??????? University

# Siapakah anda????? Bekerja

# Sudah berapa lama anda bersama Nuffnang?????? lebih kurang ujung bulan 10 baru bernuffnang, dekat 2 bulan la

# Berapa purata unique visitors anda sehari????? wat mase ni ade la dalam 60-70, baru2 je nak naek.

# Berapakah purata income anda sebulan?????? baru dekat 2 bulan join, so kire RM6.25/2 = RM3.125
:D

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.da emel ;)

Sharinginfoz said...

intan: thanks a lot..... saya dah melawat ur blog....

mr nazreen said...

dh emel

mamai said...

tak ada nuffnang camner nak survey

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
nanti sempat zara buat ya?

azlin ilman said...

1)perempuan.
2)20++
3)pra-U
4)pelajar
5)2 bln kott.
6)40++
7)rm 0.00.serius.

missalya hamed said...

susah nye nak sign up nuffnang tu=(((

Sharinginfoz said...

mr nazreen: thanks for the response

mamai: tak apalah... apa yangpenting datang lagi ya....

zaraa: thanks for the e-mail.....

azlin: thanks a lot.......

missalya: tak susah lawat website dan sikit aja benda kena isi

Lyana Hisham said...

1.Apakah jantina anda????
-perempuan

Berapakah umur anda????
-20thn

Taraf pendidikan tertinggi???????
-matrix, deg lum abes

Siapakah anda?????
-pelajar

Sudah berapa lama anda bersama Nuffnang?????? 2bulan lebih

Berapa purata unique visitors anda sehari?????
-100++

Berapakah purata income anda sebulan??????
-total skrg br rm20++..sikit kan?

Sharinginfoz said...

lyana: thanks for participating dalam survey.....

lynn-the gudigudigurl said...

# Apakah jantina anda- pompuan

# Berapakah umur anda- 20+++ tahun

# Taraf pendidikan tertinggi UPSR

# Siapakah anda-student

# Sudah berapa lama anda bersama Nuffnang-lebih setaun. xingt

# Berapa purata unique visitors anda sehari 20-30

# Berapakah purata income anda sebulan-xde income pon?

sori kalo tak membantu

Sharinginfoz said...

lynn: thanks....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

dah email :) sue_capri81@yahoo.com

Sharinginfoz said...

suehann: thanks.....

diDEN™ said...

nama aku diden, aku 22... rupa ada awek takde, huhu... kesianla kat aku

[From diDEN]

♥sofiYy khanYm z.khan♥ said...

dah email jugak..

beautifulsoul_92@yahoo.com

Sharinginfoz said...

diden: hmm mana lagi yang lain2 .....

sofiy: thanks...

Yanie said...

# Apakah jantina anda???? i.e. Perempuan

# Berapakah umur anda???? i.e. 25 tahun

# Taraf pendidikan tertinggi??????? Degree

# Siapakah anda????? Bekerja

# Sudah berapa lama anda bersama Nuffnang?????? 1 tahun

# Berapa purata unique visitors anda sehari????? 50 org

# Berapakah purata income anda sebulan?????? RM10

cm besh je jwb survey2 ni...he3..

Sharinginfoz said...

yanie: thanks...kalau free singgah le nanti lain kali ya

nizaa said...

# Apakah jantina anda???? Perempuan

# Berapakah umur anda???? 27

# Taraf pendidikan tertinggi??????? Diploma

# Siapakah anda????? Bekerja

# Sudah berapa lama anda bersama Nuffnang?????? almost 1 year

# Berapa purata unique visitors anda sehari????? 100++ org

# Berapakah purata income anda sebulan?????? RM20++

Sharinginfoz said...

nizaa: thanks.... pls do come again....