Pages

Monday, March 28, 2011

Promosi Produk Industri Asas Tani: Jusco Wangsa Maju (22 Mac Hingga 3 April 2011)

Semalam pi Jusco Alpha Angle, Wangsa Maju. Sekarang ni dari 22 Mac sehingga 3 April 2011 (Ahad) berlangsung "promosi produk industri asas tani". So apa lagi jangan lepaskan peluang membeli macam-macam produk kat sana.

Ramai juga yang mengunjungi pameran ini. Ianya di bahagian tengah tingkat bawah.

Antara produk yang ada ialah kek cawan (cup cake), kalau tak silap 3 untuk RM5. Macam-macam perasa ada. Masa tulis entry ini, Afiqah suruh tulis "saya sayang cup cake ini". Macam-macam le pulak.

Kerepek pun ada. Satu untuk RM3 atau kalau nak beli banyak sikit ianya 4 untuk RM10. Afiqah cakap, saya tak suka makan kerepek, selama-lamanya.

Yang ini coklat. Macam kat chocolate fair kat Midvalley baru-baru ini. Memang lazat coklat ini. Boleh memberi tenaga dengan cepat.

Tak sah kalau pi tak beli air. Boleh mengilangkan dahaga. Anyway apa lagi jom terjah promosi produk industri asas tani.

18 comments:

faiz said...

bgusla...promosi camni dibuat...dpt memperkenalkan lagi produk asa tani ni..

ardinihumaira said...

wahhh 3 RM5.. bestnya :)

relevan said...

Bagus dapat tinjau sini..

zati embong said...

hihi comel betul afiqah tu O.o cupcake suke,kerepek x.keras eh dik?hihi

ejaMaria said...

coklat local produk ke ?... kena pegi nih... ;p

rasp said...

leh katakan setiap tahun pasti ada promosi nie kat JJ tu kan..

sahromnasrudin said...

bile pak menteri nak mai turun

hazman aka species1980 said...

whoaaa....produk sebegini memang perlu diberikan lebih banyak lagi peluang untuk diperkenalkan untuk pasaran dalam dan luar negeri....

Alimaz-Kembara Terasing said...

bestnya kalau dapat kesana.... mau borong sakan....

amirah said...

menarik ni..bukan selalu dpt nk tengok produk2 gini.tp kat mydin dah ada section yg jual brg2 asas tani dan produk2 makanan industri kecil.bagus jugak sebab kadang2 baru kita tau ada yg sedap giler dan berbaloi

velasrizal said...

ooh kene singgah klo camni

icee-yah said...

icee pun pg..em..bila lah dapat jumpa sharinginfoz agaknye ye:)

arekymz mukmeen said...

ooooo....
mcm best je cokelat tuh.
yumm

DKosongLapan said...

bende2 macam ni le deme kene buat roadshow...... at least penggune ade pilihan...nak cantek lagi buat jualan produk2 pertanian secaghe besar2 ....... macam MAHA tu...... dan tak tumpu kat satu tempat jeee

kiwi said...

seronoknye..tp akhir bulan ni duit ciput..adeh

Lagenda said...

banyak boleh supin kat sini yek..

toyolkiut said...

ohh..
Tk suka jln2 kt tmpt cmni..
pe lg semua benda2 d jual tu mknn yg TK suka mkn..
sedap..

azzey said...

masih ada masa nih