Pages

Thursday, March 24, 2011

Jualan Istimewa Kamera Canon di Midvalley: 23 Mac Hingga 27 Mac 2011

Apa lagi bagi peminat kamera dan juga video camera boleh ke Midvalley bermula semalan 23 Mac 2011 sehingga 27 Mac 2011 (Ahad): 10 pagi hingga 10 malam. So bagi yang nak tukar kamera ataupun nak cari first camera apa lagi, jom kita terjah di Midvalley.

Antara yang menarik adalah;
  • Rebat tunai segera untuk kamera Canon terpilih!

  • Tawaran "gila-gila" daripada RM249 ke atas!

  • Pakej istimewa untuk pelajar yang membawa kad pelajar

  • Percuma servis / pemeriksaan untuk kamera
Nak tahu lebih lanjut boleh tengok kat canon@facebook.

10 comments:

faiz said...

mcm menarik je..

Myvitrd said...

alamak..minggu ni nak balik kg. tak sempat nak g ni.. huhu

Lagenda said...

Huaaaaaa..menariknya tawaran!
Cerah bijik mata pagi2 nmpk entry cenggini..

Miahahaha...

Alimaz-Kembara Terasing said...

emmmmmm menarik...

DKosongLapan said...

best....dah lame plan nak sambo DSLR satu ni.......

sahromnasrudin said...

brp agaknya D3100

icee-yah said...

waa..bestnye kalau nk beli mmg berbaloi ni

fiza said...

Mengidam ngan camera DSLR.

amirah said...

huwa...takleh blanje..kena jimat2

hazman aka species1980 said...

hurmmm... timing baek punya.... government staf dah kuar gaji nie....tertarik dengan CANON punya handycam...