Pages

Wednesday, March 16, 2011

Keputusan Terkini Liga Juara-Juara Eropah: 16 Mac 2011

UPDATE:

Keputusan Terkini Liga Juara-Juara Eropah: 16 Mac 2011:
  • Manchester melangkah ke suku akhir setelah menang 2-1 menentang Marseille pada pusingan kedua 16 pasukan. Dengan kemenangan itu, aggregate juga 2-1 since sebelum ini Manchester vs Marseille berkesudahan seri tanpa jaringan di tempat lawan. Dua gol Javier Hernandez pada minit ke-5 dan 75 meranapkan impian Marseille untuk meneruskan saingan. Manakala Marseille mendapat gol pada minit ke-82 setelah pemain pertahanan Manchester United, West Brown menjaringkan gol ke gawang sendiri

  • Juara bertahan, Inter Milan berjaya menempah tiket ke pusingan suku akhir setelah menang 3-2 lawan Bayern Munich di gelanggang lawan. Dengan keputusan ini, Inter mendapat kelebihan jaringan di tempat lawan tiga gol berbanding Bayern mendapat satu gol di mana keputusan pusingan pertama di Milan ialah Milan 0-1 Bayern. By the way, pada perlawanan pagi tadi, gol-gol Inter Milan dijaringkan oleh Eto, Sneijder dan Pandev. Bayern Munich pula mendapat gol from Gomez dan Muller

Credit (keputusan): UEFA

14 comments:

faiz said...

aduss..MU layak plak..

afiqrohidan said...

m.u layak aku suka..chelsea aku tak suka kalau dorang layak..hehe..sebab ada f.torres.

moonke said...

Tips paling mudah buat auto backlink, tak perlu buang masa korang !! mudah sangat.. bagus untuk blog, pelawat Dan SEO

www.socialmonkee.com/index.php?af=20934

KiD said...

boooo MU boooo.... hehehehe
Telefon bimbit punca lelaki mati pucuk

Nazatul shima said...

chelsea xde ke??hehehehe

Sharinginfoz said...

nazatul: chelsea main pagi esok

Redbloodsnow said...

MU Rawk! hidup MU..glorryyy! haha

velasrizal said...

huhu mmg dramatik sungguh game bayern vs inter pagi td..

Alimaz-Kembara Terasing said...

emmmmmmmmmmmm tak tau nak komen apa....

sahromnasrudin said...

yeah..inter superb..

relevan said...

yer. M U layak pergi..

Myiesha said...

I like Manchester United Layak..chayok

Anonymous said...

MANCHESTER UNITED mmang laa lyk .. dahh klh kan ARSENAL ... hope you can be CHAMPION men ! :)

Anonymous said...

M.U BLEH BLAH.......