Pages

Saturday, March 12, 2011

Keputusan dan Kedudukan Terkini Liga Super: 12 Mac 2011

Keputusan dan Kedudukan Terkini Liga Super sehingga perlawanan malam ini, 12 Mac 2011 yang diambil from blog sokernet.

credit: sokernet

credit: sokernet (sila click untuk kedudukan keseluruhan)

Komen Keputusan dan Kedudukan Terkini Liga Super: 12 Mac 2011:
  • Kelantan mengalami kekalah pertama pada malam ini menentang Pahang dengan 0-2 di gelanggan lawan. However, Kelantan masih mengekalkan kedudukan teratas liga super dengan mengumpul 14 mata daripada 7 perlawanan

  • Felda United dan Selangor masing-masing mengumpul 14 mata juga setelah menang menentang lawan masing-masing. Perbezaan gol memisahkan mereka dengan pendahulu liga, Kelantan

  • Perak yang berada di tangga ke-4 muncul sebagai satu-satunya pasukan yang tidak pernah kalah setakat ini

  • Permainan di antara Sabah dan Harimau Muda A terpaksa dibatalkan kerana hujan lebat
Apa-apa pun, masih ada 19 perlawanan lagi perlu diharungi untuk mengetahui pasukan mana yang bakal bergelar juara. Anyway berita baik untuk pengguna Digi, iphone dan reload.

7 comments:

Azman Roslan said...

pahang kalahkan kelantan!! heheh

faiz said...

kalah lg nogori..camner ni..

velasrizal said...

sian rimau muda..letih xabes lagi

afiqrohidan said...

kelantan kalah..haha..bgus2..bosan la asyik kelantan first je dalam liga..team lain nak merasa gak..tapi perlis kalah lagi..kesian kat dorang.

KiD said...

steady Perak!!! kejor yob kejor!!!
Konsert Hore! Hore! Aznil BEST!

nowar2890 said...

mantap la PERAK.....!!!!!!!!!!!!

Aqiel said...

nanti kelantan naik nombor 1 balik