Pages

Tuesday, March 8, 2011

5X Mata BonusLink dengan Bil Broadband Digi

Sekarang pengguna broadband Digi ada reason untuk senyum kerana pembayaran bil tersebut akan mendapat 5X mata BonusLink bagi bil yang ke-13 ke atas. Bila dapat banyak mata bonus so bolehlah redeem barang yang bernilai tinggi. Memang sekarang ni macam-macam cara digunakan oleh syarikat-syarikat untuk reward loyal customers.

So kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Digi Broadband, jom terjah "Digi BonusLink Promo".

16 comments:

eelobor said...

bro pengguna digi eh?

ardinihumaira said...

wow best tu! masyukkk :D

Sharinginfoz said...

eelobor: sekarang ni guna streamyx, just nak share info bagi pengguna BB digi

KiD said...

kid guna celcom BB.. hehehee
Apakah hak-hak Anda sebagai Pekerja? | Download PE...

faiz said...

broadband mane yg terbaik sekarang ni ye?

Myvitrd said...

alamak bro.. aku tak pakai broadband Digi... aku pakai maxis bro..

sahromnasrudin said...

wah..sy gune strimiks je huhuhuhhhh

Alimaz-Kembara Terasing said...

macam2 buat untuk promosi

Lagenda said...

alaaaaaaa..digi x de la pulak!

velasrizal said...

mmg digi skrg fokus kt broadband lak..ada potential..

Proton R3 Satria Neo 2011 - Harga, Spesifikasi Dan Design Dalaman

J.M.R said...

salah satu marketing strategy yg boleh dikatakan berjaya...heheheh

amirah said...

ye ke?guna broadband digi tp taktau punnn..

Zura said...

xde kad bonus link..

toyolkiut said...

wow!
tersengih memanjang la ssiapa yg terlibat tu..
TK kad bonuslink pun xde..
lg pun pkai streamyx..
hehe..

azzey said...

Wah ini sudah bagus..:)

miss nina said...

digi dari dulu selalu bagi rewards utk semua pelanggan dia, nampak fair la.

isk..isk..ingatkan dia nak bg kat prepaid user :)