Pages

Friday, March 25, 2011

Menang Contest Blueeberry Cheese Cake @Cik Nina Menulis

Guess what, buka blog pagi-pagi dapat comment from cik nina dan menang peraduan "Kenapa kad pengenalan baru penting?" Tak sangka jawapan yang saya letak bahawa kad pengenalan baru tu ada sekali cip Touch N Go adalah jawapan yang tepat.

So inilah antara jawapan yang telah diberi oleh bloggers lain. Anyway, thanks cik nina di atas peraduan ini.

11 comments:

faiz said...

wahh..menang contest...mmg bijakla bro..

Noriz said...

oh awk la pemenang nyeee...tahniah! ala...tak dpt mkn cheese kek..huhu

My Little Diary said...

tahniah sbb menang...
sedapnya ceskek tu... huhu

amry said...

kalau aku join pon belum tentu aku menang,tahniah bro

ardinihumaira said...

tahniah! ^___^

Firdaus Kasim said...

congrats ya

sahromnasrudin said...

tahniah!!! abg nik mmg hebat la

DKosongLapan said...

tahniah...bulih le kite kongsi hadiah ni nanti...hehehe

Farid Adam said...

tahniah2...

bila bro nak buat contest pulak? hehe

www.faridadam.com

toyolkiut said...

wah.. hebat la.. rezeki tu.. tahniah!
TK xtau pun pasal k.p baru ada cip tu.. br tau nih..
mklum la, kt trg ni xde tol..

relevan said...

Tahniah !