Pages

Tuesday, March 15, 2011

Percuma 2 Big Breakfast dengan Pembelian Minima RM5 di McDonald's

Tadi tengok iklan McDonald's di surat khabar The Star. Macam interesting aja. "2 Free Big Breakfast with minimum RM5 purchase" or "Percuma 2 Big Breakfast dengan pembelian minima RM5".

Boleh juga dapatkan kupon kat "mcdonald's malaysia fanclub @facebook". So apa lagi, kunjungi McDonald's berdekataan yang menawarkan breakfast from 4 pagi sehingga 11 pagi dan offer ni valid sehingga 22 Mac 2011 (selasa minggu depan).


Ni link untuk kupon. Selamat bersarapan pagi ya tapi sekarang dah lebih kul 11.00 pagi so tunggu le esok.

17 comments:

Zura said...

tawaran hebat nie...

Farra said...

waaa ni wajib terjah ni! last brekfes kat mcd bln mei thn lpss

awie958 said...

wahh best ni boleh la g mcd nanti ni

miss nina said...

erm..menarik nih.
dah nampak lempengnya (hot cake)
mcD depan opis je :)

eelobor said...

kawan pekena nasi belauk pagi juga baru "menyangkut"

Faisyah said...

kene serbu mcd ni...

Myvitrd said...

balik g MD depan umahlah.. drive true lagi.. hehee

Nur Misnan said...

hari ni tak beli paper so tak perasan
thanks for sharing here.
esok pagi sahur di MCd

gr@wn said...

wow. Thanks bebanyak. Makan makan makan. ^^

icee-yah said...

waa..best tu..thanks for sharing:)

SyUhAdA said...

bes nie..~

cayrul.com said...

tak suka breakfast!!!! ade tak coupon utk yang biasa punya...huhuhuhuhu

Sharinginfoz said...

cayrul: tak ada pula, yang ni untuk breakfast aja

afiqrohidan said...

best ni..da nak dekat sebulan tak mkan mcdonald ni..hehe..thank,z share psl perkara ni.

CikLilyPutih said...

nak jugak McD lah

azzey said...

tawaran terhangat nih...:)

amirah said...

dh dpt dah voucher..hihi