Pages

Monday, March 28, 2011

Test Drive Proton MPV Exora dan Berpeluang Menangi RM6,000!

By now, semua dah tahu yang Exora adalah "multi purpose vehicle (MPV)" keluaran Proton. Ciri-ciri penting Exora adalah tempat duduk yang luas yang mempunyai 7 seaters. So secara ringkasnya ialah merangkumi SPACE:
  • Safety (Keselamatan)

  • Performance (Prestasi)

  • Advanced Styling (Penggayaan Terkini)

  • Comfort (Keselesaan)

  • Economical (Penjimatan)
Buat julung kali, Proton akan memberi peluang untuk VIP test drive (pandu uji) bermula 23 April 2011. Di samping test drive, anda berpeluang untuk memenangi hadiah tunai berjumlah RM6,000. Apa lagi, jom kita terjah.

17 comments:

ArMie said...

LOVE Proton Exora. Setahun berlalu tanpa byk ragam dan kerenah...

faiz said...

exora sekarang ade diskaun kan..

Nazatul shima said...

exora cantek..luas je kat dlm..tpi takat ni xmampu lg nk beli..hehee..

DKosongLapan said...

waaahhh bulih dapat duit lagi ni....bulih join....kat Ipoh ade ke???

ardinihumaira said...

bestnye.. jum2 ke sana :)

Zura said...

test drive tuk satria neo xde ke..hehe

Farra said...

minyak mkn byk ..terasa tang tu je..yg lelain mmg selesa :)

iza said...

As salam..
Best ni..

eelobor said...

sebelum nie nak ambik exora juga sebelum tukar niat ke persona. tapi banyak dapat feedback dari rakan2 yang exora nie tak berapa bagus. sudahnya, kini persona kawan lak yang banyak ragamnya

Kalamhati said...

whaaauu dpt test drive..then berpeluang dpt duit lak tu..thanks for sharing..=)

KiD said...

nak try jugaklah!! exora,, yeeaahhh
Bahaya Beli TV LCD Murah!

otteck45 said...

sangat sesuai utk family

velasrizal said...

ada mamat ni copy paste entry ni la.. siap copy link jom terjah lagi..
ni dia nye addrss

http://followtrends.blogspot.com/

Sharinginfoz said...

armie: harap2 tahun berikutnya OK juga

zura: not that i know

eelobor: memang persona ok, by the sukar juga nak bandingkan sedan vs mpv

velasrizal: hmmmmm macam-macam le, copy pun ada, thanks for the info

azzey said...

Byk tu rm6000. sape nak bagi....:)

Lagenda said...

last year dah gigil je tangan nak beli exora nih but last2 plan,cancel.

Buat pelabuarn lain...now, kembali meleleh air liur tgk exora baru nih!

Anonymous said...

Programme

PROTON EDAR SDN BHD
PROTON EXORA VIP Test-Drive Session
Full House, Sunway Giza Mall
Saturday, April 23, 2011


9.00 am Registration & Breakfast

9.30 am Welcome Note and Programme Intro

9.40 am SAFETY Presentation

10.20 am PERFORMANCE Test Drive (Sunway Giza to Desa Park City)
10.50 am PERFORMANCE Circuit
1.20 pm PERFORMANCE Test Drive (Desa Park City to Sunway Giza)

1.50 pm LUNCH

2.35 pm Relationship Talk
2.50pm Image Consultation Talk

3.05 pm Wrap Up

3.35 pm Prize Giving
3.50 pm Thank you Note
3.55 pm Door Gift


4.05 pm Group Picture

4.30 pm Spa Chauffering

6.00 pm Chauffer back to Sunway Giza

6.15 pm End


Saya dah terpilih... Jom kita pakat2 test... exora VIP!!!