Pages

Tuesday, March 29, 2011

Ini Rupanya Awek Khairul Fahmi dan Wife Norshahrul Idlan Talaha

Tadi pi blog jejariruncing, Elia: awek Khairul Fahmi, nak tahu perkembangan terkini penjaga gol kebangsaan dan juga Kelantan.

So bacalah entry "Hari Pecah Tradisi", semasa Elia (kiri) dan juga wife penyerang sensasi kebangsaan, Isya dan juga Kelantan menyaksikan perlawanan suku akhir Piala FA antara Kelantan vs Felda United menyaksikan Kelantan menang 3-0.

Semenjak Shahrul berkahwin, senanglah sikit Elia tengok bola bersama dengan Isya. Baguslah semoga mereka dapat memberi sokongan padu kepada Khairul Fahmi dan Norshahrul Idlan Talaha. Bila awek dan isteri berada di dalam stadium bersama-sama dengan penyokong tegar, permainan diharap lebih baik dan bersemangat.

By the way, sorry ya jejariruncing cilok gambar-gambar dalam your blog.

23 comments:

velasrizal said...

eh dh bertudung mereka berdua ni

makdara TERdiva said...

semoga selepas ni semangat pun berkobar2 utk menang :)

Zura said...

dua2 dh pkai tudung..eloklah tue..

faiz said...

kalo tak semangat gak main xtaula kan..

eelobor said...

dua2 kawan minat. bukan awek atau bini orang tuh tapi pemain2 tuh. hihihi

relevan said...

Ha ha eelobor...

Nia said...

owh,..dulu tak pakai tudung ke? elok le dah pakai sekrg. :)

Sumijelly said...

hahaha'

rajin gak g baca blog dia.....

Sumijelly.com

arekymz mukmeen said...

wah.
ade yg ckp jejari runcing tumpang glemer.
sian dye.
susah jd awek or isteri org yg terkenal ni.
arap2 dorg kawin la cpt.
lagi cpt lg bgos kan.

fiza said...

Dah pakai tudung dah awek KF nih, bagus lah ^_^

Alimaz-Kembara Terasing said...

moga cepat2 kawen la yer.....

toyolkiut said...

klau x smangat jg main, xtau la..
hehe..

rasp said...

bagus partner dorang2 bagi sokongan moral gitu..

ardinihumaira said...

comelnye diorang bertudung:)

Miecyber said...

Penyokong setia siang dan malam....

Asam Rom

KiD said...

gomo klate gomo... hehheeh
Lawak Call Customer dari Shanghai

cayrul said...

ingatkan aku sorg jer perasan mereka berdua pakai tudung...
ok la tue... kekalkan mcm tue...

afiqazizan said...

kat malaysia dah ade wags la..macam kat negara2 eropah..

hazman aka species1980 said...

Baru je jengok blog si elia nie tadi.... ade satu post tu pasal visitor blog dia... congak2x ada la dalam 4-5k setiap hari....dasat wooo

azzey said...

smgt untuk bermain pastinya semakin berkobar2 bila yg tersayang ada di sisi

amirah said...

kena main penuh semangat ni...

miss nina said...

harapnya bertambah semangat dengan adanya sokongan orang tersayang

Anonymous said...

aimie harmeilia ni satu uitm dgn aku, uitm machang cuma lain course jer..org nya mmg baik n tak sombong