Pages

Sunday, March 14, 2010

Tahniah Redmummy: 3 Juta Pengunjung

Wow, pengunjung dah mencapai 3 juta orang.... Tahniah diucapkan kepada redmummy di atas kejayaan beliau.... So boleh dikatakan memang ramai yang kenal dengan redmummy....... Kalau tak tahu baik tanya blogger lain........

Yang ni diambil from statcounter, tengok unique visitors ke blog beliau..... Pada tahun 2008 sebanyak +- 489,000 pengunjung dan meningkat kepada +-960,000 pada tahun 2009..... Peningkatan lebih 95%..........

Memang banyak kan..... kalau 960,000 tu dibahagi dengan 365 dapatlah 2,630 pengunjung sehari.... Memang banyak walaupun tak sebanyak beautifulnara yang melebihi 25,000 sehari...... Apa-apa pun mereka memang ada peminat tersendiri...

Bagiku... Hmmmmmm, 100 sehari cukuplah...

8 comments:

zool said...

Memang byk visitor redmummy.. Caiyoklah..
Ntah bila nak capai sejuta ntah

kenwooi said...

she's really cool.. not easy to achieve like her =P

AKO said...

yup redmummy memang dah pemes skrg nih ;)

JMR said...

yg bukan blogger pon ramai yg knl sapa redmummy..tahniah kak red1

::cdot the dot:: said...

bestnya jd mcm dia hek...agaknya gi mana2 pun org kenal dia...

MyaFiza said...

bercita-cita untuk mendapat jumlah sebanyak tu..entah bila agaknya...

miss nina said...

redmummy memang ramai peminat.
blog ni tetap saya kunjungi utk info ringkas

Kaseh NazLieza said...

red mummy mmg hebat...then sharinginfoz pon selalu beshh...!!!