Pages

Monday, March 8, 2010

Dah Beli Clinique

Hari tu ada mintak pendapat sama ada clinique ok ke tak... Terima kasih di atas segala pandangan mengenai produk ini... So weekend lepas dah beli produk clinique.....Lebih kurang spent RM500++ kat sogo...... Since setiap RM100 dapat RM10 voucher so dapat le RM50 voucher.... So effectively dapat diskaun 10% le.... Kiranya ok le...

Produk ni lebih murah jika dibandingkan dengan produk yang beli last time, SK-II...... Maklumlah dah SK-II tak berapa sesuai......... Anyway pasal return produk SK-II last time, dapatlah kembali duit yang dah spent untuk SK-II walaupun tak dapat 100%......... So just nak share, sebagai customer, kalau tak puas hati apa lagi, hubungi customer service mereka dapatkan hak anda sebagai pengguna.....

10 comments:

Ika Razak said...

500++ dapat sume ni ke? ok la .. ingat dapat moisturizer, pencuci muke dengan toner je..
rase macam nak beli jugak je.. kakak saya pakai dah licin kulit die..

maslinamansor said...

harap2 kali nie sesuai... :)

Sabun muka bukan warna kuning ker...?

Dayung Serian said...

hoyeyyyy!! dah beli pun. try la tp jgn expect hari ni pakai esok muka dah licin, kena amik masa skit. dayung dh pakai dr 2002, tp mmg best la product ni.
nmpk dlm gambar ada spf40+sunblock..yg ni mmg recommended utk kita yg sentiasa in&out kena matahari. turnaround kena pakai jgk tau, tp dayung pakai belah malam jer.
Yg best nyer kalau beli mesti dpt free sample banyak2.
Wahhhh dah jd mcm beauty consultant clinique pulak hehehe...



maslinamansor ~ skrg clinique dh ada 'sabun' bentuk gel, dlm botol.

et said...

uiyo.clinique tuuuu.

icee-yah said...

em..myb one day nnt me beli:)

sumijelly said...

PENCINTA CLINIQUE....

oh ya,..sumi pernah pakai clinique nie selama 5 tahun..kesan nya sgt BEST!!!

alhamdulilah..muka licin..x berjerawat, jeragat...
dulu..amat berminyak...

tp..selepas kawen..peghh..x tahan la nak jaga muka yg membeli produk mahal nie...jadi..x pernah beli lagi

tp..selepas x guna pun..muka dh ok..mcm wat org wat treatment, pas tu x yah wat lagi jer... seyes.. berbalaoi beli clinique...

http://sumijelly.com

✿farahwir✿ said...

salam..
hai sayer wirda
erm..nak tanya..

awak pakai clinique tu ok tak???boleh ilang pimples tak?

Sharinginfoz said...

ika: memang betul, banyak dapat ngan free gifts pulak tu...

maslina: yalah macam tu le harap2nya...ada dua jenis sabun, yang liquid pun ada..

dayung: yes, dah beli... ambil spf 40 untuk keluar panas2 kan especially sekarang ni musim panas le katakan...

et: go clinique...

icee-yah: dulu pernah gak pakai ok aja...

sumijelly: mahal sikit compared with normal products kan..

farahwir: ok juga pakai.... tapi kesan yang dulu ngan skii (tak sesuai ngan kulit) rasanya better le...

ferdaus kassim said...

salam
just nak kongsi..bahan 2dia adakah selamat digunakan.

Sharinginfoz said...

ferdaus: tak ada masalah cuma kena check dulu takut kulit sensitif dan maybe ada kesan sampingan