Pages

Thursday, March 11, 2010

Dah Lama Tak dapat Buffered Earnings Ads Ni...

Hmmmm dah lama tak dapat buffered earnings ads from Nuffnang.... He he he alih-alih hari ni dapat le satu on era.fm.....Thanks Nuffnang..... Hmmmmmm sehari dah dapat RM0.66 sen.... Yang maxis tu entahlah tak bergerak-gerak.... tak apalah bagi dia tidur le... kesian letih kot...

Apa-apa pun, kita kena sabar ya, kalau tak dapat tu tunggu le dulu nanti lama-lama datang le......

13 comments:

MyaFiza said...

cmner nak dapatkan buffered earning ek?

|| NaFiRaa || said...

tahniah!!

Suliana said...

hai bertuahnye korang2 ni..knpa iklan saya dah lama tak muncul..maybe dia nak kasi kat otai2 je kot.. yg newbie dia dah stop kan ke??

velasrizal said...

berkelip2 era tu..geram nak picit..

pn fAzrin in d h0use said...

sy punya earning xnak naik2..letih da menunggu.. mcm mn nk bg earning naik slain dari naikkan trafik ek?

JMR said...

haah..persoalan..cmne sbnrnyer nk dpt buff.earning ni byk2 ye..huhuhu

JAI said...

Untunglah..gua langsung tak dapat apa2 buffered..dah lama dah nie..nak kena post satu entry diaorang nie..hampehhh

MaS PuTRi said...

SIAPA NAK TENGOK SLIP GAJI I??

buffered earning tu apa beza dengan earning biasa?

F I T said...

wah saya pun ada 2 je buffered earning sekarang..sedeynya..tahun lepas punya la meriah buffered earning..adoii

Analisis Gambar Rempit Edisi Kelakar Tak Hengat. Hahahaha!

Sharinginfoz said...

myafiza: banyak faktor yang dipertimbangkan i.e. kesesuaian iklan dengan pelawat, status ahli sama ada biasa atau glitterati, berapa lama ngan nuffnang dan banyak lagi...

nafira: thanks...

suliana: mana ada bagi kat otai aja.... mengikut nuffnang, diaorang bagi peluang sama rata.... maybe belum sampai masanya lagi...

velasrizal: hmmmm kalau iklan menarik why not kan...

fazrin: rasanya kesesuaian pelawat penting.. update survey kat nuffnang tu...

JMR: yang tu tak sure sangat...... maybe bila banyak syarikat yang nak iklan banyak le dapat kan....

jai: tunggu....

mas putri: buffered earnings normally iklan tu stick kat situ (sampai cukup limit) pas tu dia punya rate different then yang iklan biasa kejap ada kejap tak ada....

fit: nanti ada le tu ni pun lama tak muncul..

zaradgreat said...

wah
congrats2!!
ehehehehe

Mr Kamikaze said...

Baguslah dapat buffered...
kayuh pelan2..

DaHLia said...

beshnye!!!

titus 4 u