Pages

Friday, March 19, 2010

Call dan Hantar: Restoran India Muslim

Sekarang ni memang advance le perniagaan makanan India Muslim ni..... Mudah aja, kat area tempat saya tinggal ni, anda just call diaorang pas tu place an order....Antara 15 minit hingga 20 minit sampai le makanan anda....

Tak perlu bayar charge penghantaran, minimum order RM5.00 aja.... Mudah kan.... Hmmmmm, memang diaorang ni sangat kreatif le untuk menarik pelanggan... Pizza Hut or Dominos pun kalah in term of time and also charge penghantaran........

Kalau terdesak bolehlah call diaorang... Memang hari tu first time order...... Tak tahulah pas ni nak order lagi ke tak.. Yalah sebab kalau mudah sangat kan kita jadi malas pula...... Teringat entry velasrizal mengenai apabila manusia menjadi malas......

9 comments:

Kay Nisa said...

hai~ menariknya post nih.. heheh~ betul ke ade delivery??? huhuu~ by the way, i clicked2 on ur nuff.. n follow u~

Baby said...

tak pernah dengar pun ada service macam ni..

IyouweBlog.com said...

walau A!!! kalau ade servis ni kat tempatku, pasti ku akan jadi gemuk.....

naz said...

mak aiii betul betul manusia haha

honeylanz said...

tau². sbb my area pun ada mamaks wat service mcm ni...adakah kita in same neighborhood..mudah sungguh...hello, sy nk order nesface tarik + nasik grg cina satu..hehehe

zh-ena said...

wah kedai mamak pun dh ada service yg mcm nie

bagus bagus

mamai said...

halal tak...takut yang halal palsu

Alimaz-Kembara Terasing said...

huh....macam hot delivery plak....

Kaseh NazLieza said...

wah...menarik..tp area umh lieza lom ader lg la..