Pages

Wednesday, March 31, 2010

Jom Carrefour Express: 24 Jam


Pernah tak anda beli barang kat carrefour express???? Hari tu saya baru aja pergi kat sana. Memang oklah sebab concept dia sama dengan 7-eleven tapi yang bagusnya, harga memang murah le. Tak macam 7-eleven memang harganya, faham-faham ajalah.

So apa lagi kalau ianya ada di kawasan anda, jangan malu-malu pi aja. Macam-macam ada.....

3 comments:

Suliana said...

kat area rumah sya pun ada satu..blum pernah pegi lagi..hehe

honeylanz said...

dah pernah masuk gak. cuma igtkan ada fresh market kt dlm tu mcm carrefour biasa ;)

[noriza] said...

best!tapi kat tempat saya tak ada T_T