Pages

Sunday, March 21, 2010

I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Hmmmmmm, pernah dengar tak mengenai gatsby deodorant?????? Kalau tak tahu meh saya citer sikit..... Kalau dah tahu pun, baca sampai habis sebab ada announcement yang saya nak buat....... Sabar lah.... Kejap lagi saya citer ok......

Maklumat lanjut mengenai event ini adalah seperti berikut:
  • Tarikh: 17 April 2010 (Sabtu)

  • Masa: 10 pagi hingga 5 petang

  • Tempat: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur
So apa yang istimewanya kat sana nanti...... Terdapat cabutan bertuah dan banyak hadiah menarik untuk dimenangi bernilai sehingga RM15,000......

Di samping itu juga terdapat banyak permainan yang ando boleh cuba..... antaranya ialah sumo wrestling (in air bag suits!), gladiator battles and banyak lagi sehingga membuatkan anda addicted dan tak mahu berhenti.....alah macam kat fun-fair tu.......

So untuk mengetahui lebih lanjut apa kata anda visit www.gatsby.com.my/streetfair

So jumpa di sana.... di sana..... di sana... betul.. betul... betul.....

9 comments:

::cdot the dot:: said...

jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

JAI said...

Alo..hang pi tak? Mengidam nak jumpa hanglah..ahaks..ahaks..nanti kita belasah eyriqazz belanja tosai..amacam..hehe

I n n z said...

jumpe kat sane :)

Si Kenit said...

bro

link saya dah tukar nama tau
hehe
tengok kat senarai blog istimewa
saya dah bagi comment :D

Sharinginfoz said...

si kenit: dah ubah nama kepada si kenit

Si Kenit said...

thank you bro!
:D

Rabia Sensei said...

See you there SharingInfo. Misterilah. Nak call mrs atau mr?

Kyuubi_85 said...

sapa nak belanja tiket pergi balik dr sabah? :)

YanTzYanTtiE said...

klik ur nuff