Pages

Tuesday, March 23, 2010

Masuk Gengblogger Perlu Password????

Hmmmmm, nak masuk website gengblogger tapi tak sangka nak masuk pun kena password dah sekarang.... Tapi bila masuk username dan password tak lepas pulak.... Maybe somebody boleh explain.....

13 comments:

Gapura said...

website gengblogger tengah problem tu... semalam pun jadi gitu... tunggu malam ni okler...

Kay Nisa said...

huu~ same la~ nk ping blog nihhh~ huhuu~

Supia Chao said...

got hacked.

Azrul Hisham said...

gengblogger tengah ada problem sekarang start dari tengah hari tadi...

Sendra said...

entah2 kena hack kot??haihh..tak biasalah sehari tak masuk gengblogger rasa lain sikit kan??hahha

Edriena Hazelina said...

no..no..no..
bukan perlu password tu.
saye xbape pasti coz i'm not admin.

tapi kalau gune hosting memang ade je masalah.
orang senang nak buat kacau.

sabo je.
nanti ok la tu.

pn fAzrin in d h0use said...

itula..sy pon pelik...aishhhh...sy igt sy sorg je yg facing bnda nie..nasib ada geng :D

JAI said...

dari semalam daaa...hampeh

Solehah said...

oo..ye ke..nak tanya juga, kenapa kalau saya buka blog org keluar bende cam kat imej awak letak walaupun sy takda klik apa2 eh?tau x?

velasrizal said...

cmne nak promo entri baru ni..

Ieda Al-Habsyi said...

tu la pasal, mesti ada yg tak kene ni, sapa pulak buat hal kali ni, rindu kat GB neh, hehehe :)

cikTi said...

GB tgh menggila la tuh,.


ramai org yg komplen

DaHLia said...

GB tengah down...sabar ya... admin tgh bertindak sesuatu tu :)