Pages

Tuesday, March 9, 2010

PM and Facebook

Mengikut NST, our PM menerima di antara 100 hingga 200 mesej sehari ianya termasuk pendapat, pandangan dan cadangan yang mana sebahagian daripadanya boleh digunakan oleh PM.... Kadang2 sehingga 600 messages sehari.... Banyak kan....

Sesetengah daripadanya boleh mendatangkan faedah kepada negara.... Setiap pandangan yang diberi oleh rakyat akan dianalisa oleh kumpulan yang dilantik....

Macam tu baguslah, setiap cadangan walaupun nampak pelik pada mulanya maybe kalau kita perhalusi dan make sense maybe boleh dijadikan satu polisi yang baik..... Banyak kepala lebih baik daripada satu kan....

Kalau nak add PM bolehlah click sini.....

4 comments:

joegrimjow said...

apa die punye facebook ek>

naz said...

yeah kena faham isi hati anak anak bangsa malaysia ni

kenwooi said...

but i dont think he'll read also =P

Mazru Majid said...

kalo PM nak handle sorang mmg tak terhandle la kot..bagus gak kalo dilantik satu kumpulan khas yg memantau...

semuge setiap pendapat,saranan dsbg nye tu di ambil kire dgn adil dan saksama.