Pages

Sunday, April 29, 2012

Jom pi Underwater World Langkawi

Kalau pi Langkawi jangan lupa singgah di Underwater World ya. Alamak, masa saya pi baru-baru ini untuk berkursus tak sempat pula. Maybe kalau pi lain kali bersama-sama keluarga bolehlah masuk benda alah ni ya.
Ianya dibuka setiap hari bermula kul 10.00 pagi sehingga 6.00 petang tapi kalau hari minggu or cuti sekolah ianya bermula kul 9.30 pagi sehingga 6.30 petang. By the way, ianya terletak di Pantai Chenang.

Inilah harga tiket ya. Untuk dewasa RM38.00 tapi bagi yang mempunyai mykad / mykid i.e. warganegara Malaysia, harganya adalah RM28. Tunggu, bagi yang bekerja ngan kerajaan harganya pula hanyalah RM22.

Kat sini ada 2 mesin keluar duit ya, BSN ngan Bank Islam, so apa lagi tak cukup duit keluar aja le ya. 

5 comments:

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Dah pernah masuk..yg bestnya kami sewa chalet belakang tu je, jadi jalan kaki je ke situ.

Prince of Noob said...

bestnya pergi langkawi... btw done follow - noob

Hani Syahani said...

Belum ada pengalaman nak masuk,lalu depan je dulu time trip form6,,:)

mamaNoriz said...

sya pegi dulu dpt buy 1 free 1 tiket sbb bwk kertan suratkabar...hehe, untung kan..

dah kelebihan underwater langkawi ni berbeza dgn Aquaria klcc adalah Penguin!
klcc punya takde penguin kan..

Fie fiey said...

bez g cnim... daaa pnh pegi time form5... :)