Pages

Tuesday, April 24, 2012

Masuk RM2,300 Dapat RM310 Setiap Bulan

Macam-macam kan sekarang ni. Betul ke masuk RM2,300 then dapat RM310 setiap bulan? Sah-sah ini memang skim cepat miskin. Itulah komen yang saya baca semasa nak moderate komen dalam blog saya. Hmmm, terima kasihlah kerana memperkenalkan benda alah ni dan sorry sebab saya tak boleh nak approve komen macam ni.

Betul ke "daripada anda semua blog 24 jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil invest beli share di syarikat di Europe."

Kalau nak tahu berblogging ni dapat duit ke tak apa kata tanya eyriqazz @RM4K++.

3 comments:

nurfauzi said...

nak duit cara senang tu.
nama pun mesti guna anonymus.
banyak blog die tinggal mesej spam macam tu

hazman aka species1980 said...

orang tue bukan blogger.... sebab tu kasi statement cenggitu....

Insan Biasa said...

haah, rse cam penah jugak bce komen cenggini... mmg tdorong jgk mula2 tu..