Pages

Wednesday, April 11, 2012

Jom AEON Carnival @5-22 April 2012

Sekarang ni hingga 22 April 2012, ada AEON Carnival di AEON. terdapat diskaun bagi barangan terpilih di antara 10% sehingga 70%.

 Cantik gak baju Arcadia ni. Harga before diskaun adalah RM79. Ada tiga jenis.

 Yang warna ni not bad juga.
 Yang ni pun not bad juga kan. Kalau suka dua-dua ambil le ya.

Dalam booklet tu adalah diskaun yang kita boleh ceraikan. Anyway, kalau tak ada buku ni pun, pi kat kaunter diaorang bagi le diskaun ya. Selamat bershopping ya.

3 comments:

KiD said...

shopping kena dengan fulusnyaa.. hehehe

Mak Lagenda said...

Sambil2 jengah along tu nanti, boleh la mak pi jengah AEON tu sekali! Ahaks..

Myvitrd said...

tunggu gajilah baru leh shopping.. he2