Pages

Saturday, April 28, 2012

Jom Kita Test SEO Gambar Bersih 3.0

Entri ni actually suka-suka aja, just nak test SEO gambar Bersih 3.0. Sebelum tu kalau nak tahu update Bersih 3.0 bolehlah tengok kat Twitter ya. Dengan adanya media baru, i.e. twitter, facebook, blog dan pelbagai lagi, memudahkan kita mengetahui sesuatu berita dengan cepat. Sebagai contoh kalau yang nak tahu mengenai gambar bersih 3.0, senang aja, just pi google dapatlah tengok perkembangan @update dan gambar yang dicari.

Gambar Bersih 3.0 ni saya dapat from blog teratakusang. Ini kalau tak silap ianya berdekatan dengan Masjid Jamek. Ramai memakai baju berwarna kuning.

Ada juga plan nak masuk Kuala Lumpur @Sogo melalui LRT tapi nasib baik tak pergi. Tengoklah keadaan dalam LRT ni. Memang penuh sesak dengan orang. Gambar bersih 3.0 @LRT ni boleh didapati melalui twitter dan ianya dipetik from Malaysia Today.

Alamak sorry le terlupa pula kat mana gambar bersih 3.0 ni saya rembat. Kalau tak silap kat thestar.

Gambar Bersih 3.0 yang ni agak unik boleh dilihat dalam blog teratakarmo yang diambil from mynewshub. No comment mengenai gambar ni.

Apa yang diharapkan, tiada kejadian yang tidak diingini berlaku dalam Bersih 3.0.

Update: 

Tak sangka 1 minit selepas publish entri ni, berjaya mendapat 2 hits from google dengan carian "gambar bersih 3.0" dan "bersih 3.0 twitter".

 Top 3 entries carian melalui google "gambar bersih 3.0"
  1. Live update  Gambar Bersih 3.0 Kuala Lumpur | Gambar Terkini
  2. Gambar dan Video Bersih 3.0: 15 ribu sudah membanjiri Kuala Lumpur
  3. Terkini: Gambar sekitar Bersih 3.0 pagi ini

4 comments:

nurfauzi said...

aliran tunai berjalan rancak.
belian petrol diesel meningkat.
pengangkutan awam pungut hasil berganda.
mungkin aliran tunai masuk mencurah di lembah klang hari ni.

Iza Teratak Usang said...

Assalam..

Hahaha...
Saya pun saja nak test SEO ...

relevan Sokmo said...

Bersih..

hazman aka species1980 said...

this week HOT KEYWORD.... BERSIH 3.0